Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek ki-kik a meleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Everlight kérdése:

Szerintetek ki-kik a meleg közösség szégyenei?

Figyelt kérdés
2019. szept. 4. 19:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%

Az szégyen, akik szenvednek azon, hogy a melegeket nem fogadják el, pedig love is love, és ők az egyetlen, hűséges örök társra vágynak - ezt mondják, miközben már egy rakás fiúval lefeküdtek és mindnek azt hazudták, hogy szerelmet keresnek, a hűséget meg nem ismerik. Szólással élve: bort isznak, vizet prédikálnak.

Aztán megy a csodálkozás, hogy a melegeket ösztönlénynek tartják, akik elmennek mindenkivel, pedig ők aztán csak egy őszinte társra vágynak, miért nézik őket rbancnak?

Az is szégyen, és lejáratja a melegeket, hogy ők elfogadást akarnak, de közben lenézik egymást is. Aki nem elég izmos, nem elég vékony, aki női ruhákat vesz fel, aki transznemű, aki túl szőrös, aki nem elég szőrös...stb.

Az is szégyen, hogy a meleg szerelem úgy jelenik meg a médiában - mint ahogy legutóbb egy filmben láttam - , hogy a lassan kialakuló érzelmek helyett az a "szerelem", hogy beleveri egy barackba a srác, a másik meg megeszi.

Az is szégyen, mikor meleg honlapon az értelmes témák panganak, a "Népliget wc", "szopás ma" "kinek mekkora" témák viszont pörögnek.

Én nem is csodálkozom, ha rossz az általános megítélés egy ilyen széthúzó "közösség" kapcsán.

2019. szept. 4. 20:14
 2/13 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem ilyen nincs. Legfeljebb saját magára tud szégyent hozni. Legfeljebb az általánosító inkompetens homofóbok ítélik el az összes meleget 1-2 miatt.
2019. szept. 4. 20:17
 3/13 A kérdező kommentje:
DE jó néhány negatív figura hülyesége miatt rosszul ítélnek meg minket,mert ők képviseltetik magukat.
2019. szept. 4. 20:31
 4/13 anonim ***** válasza:
18%
Az osszes barom, aki a pridera kimegy.
2019. szept. 4. 20:37
 5/13 anonim ***** válasza:
17%

Sztem az az ujkeletu baromság a gáz, hogy hetero is lehet meleg, ha "rossz testbe született". Szóval ha adott egy pasi aki nőnek hiszi magát, és a nőket szereti, akkor ő onnantól leszbikus. (ugyanez magukat férfinak mondó hetero nőkkel is)

Na kb mindenki szegyenfolt, aki ezt hangoztatja.

2019. szept. 4. 22:04
 6/13 anonim ***** válasza:
77%
Az "Emma vagyok" Emma.
2019. szept. 4. 22:20
 7/13 anonim ***** válasza:
93%

A négyessel egyetértek, de kicsit kulturáltabban szeretném átfogalmazni a véleményét:)

Szóval adott a pride, ami arra hivatott, hogy kiálljanak a melegek (és a minden mas szexualitásúak, most ebbe ne menjünk bele) a jogaikért, és némi elfogadást váltsanak ki az emberekből. Ez eddig szép és jó, csak ez nem így néz ki a gyakorlatban... nagyon nem.

A melegek valójában ugyanolyan emberek mint a heterók, csak más szeretnek az ágyban. Na igen ám, de a prideon nem ezt mutatják, hanem a homofóbok sztereotipizált alakjai, magyarul pont olyan "rossz b#zinak" állítják be magukat, amilyennek a homofóbok látják őket. Tangában, latex p#csagatyában, korbáccsal verik egymás seggét, és csodálkoznak hogy nincsenek elfogadva:D

Én egyébként biszexuális nő vagyok, és veleményem szerint ezek a melegek, vagyis a pride felvonulók egy bizonyos hányada hoz szégyent a meleg közösségre. Ugyanis ezzel a közjátékkal pont az ellenkező hatást váltják ki, mint ami alapból ennek a felvonulásnak a célja lenne, és szégyent hoznak a normális, elfogadásra tényleg érdemes melegekre. És nem csak szégyent hoznak rájuk, hanem velük egy kalap alá veszik az összes meleget, tehát az ő elfogadásukat, "beilleszkedésüket" is hátráltatják.

2019. szept. 5. 00:18
 8/13 Kincsesne ***** válasza:
35%

1. A "melegek" NEM KÖZÖSSÉG!

2. MINDENKI szégyent hoz rájuk, aki nyíltan, akár az utcán is, azzal hivalkodik, hogy ő "az ágyban nem normális". Ez a nyilvános "büszkélkedés" bizonyos GYENGEELMÉJŰSÉG megnyilvánulása.

NEM azt mondom, hogy a melegek "hülyék", hanem azt, hogy hülyék, ha hivalkodnak ezzel. Hallottam orvostól olyan véleményt, hogy a homoszexuális ápolójuk gyengédebben bánik a betegekkel, együttérzőbb, JÓ MUNKATÁRSUK! De ő csak bokájánál finom mintával hímzett nadrágban járt, azzal JELEZTE, hogy "más" mint a többiek. NEM ZAVART EZZEL SENKIT! A kis hímzés szép díszítés volt.

Az a gyanúm, hogy a "melegeknek" azért lehet "fontos" az utcai nyílt "provokáció", az önmaga mutogatása, mert nehezebb a partnerválasztásuk - a normálisakénál.

A "normális" az, aki természetesnek tartja, hogy apától-anyától családba született, és a családi kötelék egész életében végigkíséri: gyerekként a szülei tartják el, felnőttként ő segíti munkájával és adójából a gyerekek, a betegek és az idősek életét, saját családalapításával megalapozza a jövő generációját, - és idős korában a saját gyerekei munkájából és adójából ő is nyugodt lélekkel részesül.

Ehhez képest a "melegek" élete zsákutca, idős korukra - ha viharos életük ellenére megérik, - paraziták lesznek. A normálisak adójára szorulnak, a mások gyerekei tartják el őket is.

Vigyázni kellene a fiatalokra, nehogy homokosok elcsábíthassák őket, amikor még nem mérik fel, milyen lépésüknek milyen következményei lehetnek, - ugyanis a "pride" (büszkeség) felvonulásokon látott devianciákat ártalmatlan "divatnak" tekinthetik, amit a hecc kedvéért követni lehet. Ezért kellene betiltani az ilyen nyilvános, "szivárványos felvonulásokat"! Ezt a fiatalság TISZTASÁGA, ROMLATLANSÁGA MEGTARTÁSÁNAK JOGA miatt kell megtenni!

A tisztaság megőrzésének JOGA erősebb kell, hogy legyen a provokatív felvonulások megtartásának jogánál.

Ha nem ismerem az emberek hálószobai "titkait", egyáltalán nem zavarhat az, hogy esetleg a hálószobájukban egyesek "másként csinálják". Nem vagyok rá kíváncsi, tehát ne is dörgöljék az orrom alá!

Szégyen, a gyengeelméjűek neveletlensége, megbotránkoztató gorombaság, ha pl. utcai hivalkodással mégis ezt teszik, akaratom ellenére, - pedig én nem bántottam őket, és nem is akarom bántani.

2019. szept. 5. 11:12
 9/13 anonim ***** válasza:
92%

"Vigyázni kellene a fiatalokra, nehogy homokosok elcsábíthassák őket, amikor még nem mérik fel, milyen lépésüknek milyen következményei lehetnek, - ugyanis a "pride" (büszkeség) felvonulásokon látott devianciákat ártalmatlan "divatnak" tekinthetik, amit a hecc kedvéért követni lehet. Ezért kellene betiltani az ilyen nyilvános, "szivárványos felvonulásokat"! Ezt a fiatalság TISZTASÁGA, ROMLATLANSÁGA MEGTARTÁSÁNAK JOGA miatt kell megtenni!"

Az bezzeg senkit sem zavar ha egy családban minimum az egyik szülő agresszív, alkoholista, üti-veri az asszonyt, hogy akkor a gyermek mit él át, erre is hiheti, azt hogy ez követendő példa hisz ezt látta otthon.

De mindegy is, amíg ezek a dolgok a 4 fal közt zajlanak, a kutyás sem fogja érdekelni.

"Az a gyanúm, hogy a "melegeknek" azért lehet "fontos" az utcai nyílt "provokáció", az önmaga mutogatása, mert nehezebb a partnerválasztásuk - a normálisakénál."

Azok a hetero nők akik még télen is miniszoknyában rohangálnak (rengeteg ilyen van) csak azért hogy kellessék magukat senkit sem zavar.

"Tangában, latex p#csagatyában, korbáccsal verik egymás seggét, és csodálkoznak hogy nincsenek elfogadva:D"

Ez a része is csak akkor veri ki sokaknál a biztosítékot, ha ezt két homoszexuális férfi csinálja :D

Bezzeg ha ezt két homoszexuális (homoszexuális= saját neméhez vonzódik, ezért ide tartoznak a leszbikusok is)nő csinálná, az már izgi lenne. Azért megnézném ezen emberek böngészési előzményeit, akik így gondolkoznak.

2019. szept. 5. 12:40
 10/13 anonim ***** válasza:
39%
#9 azt nem mondtam hogy nőben nem undorító, de a kérdés a melegekről szólt.
2019. szept. 5. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!