Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak vonzanak jobban szexualisan de megis lanyokba voltam idaig szerelmes es jobban ok erdekelnek, veluk toltok tobb idot, idovel ez valtozik? Meleg vagyok nem? (hosszu lent) 19/F
Szexualisan a ferfiak vonzanak de nagyon,meg is nezem oket,de a lanyokat is megnezem, de ha elkepzelem veluk a szexet nem igazan jovok izgalomba, mint a sracoknal.A gond hogy idaig lanyokba voltam erzelmileg szerelmes, ok erdekelnek,ferfiakkal csokolozni sem akarok meg semmi romantika,enyelges,egyutt elni egy lannyal sokkal jobban,boldogabban tudnek mint sraccal,sokkal jobban kijovok veluk es erzelmileg jobban izgatnak es ha egy lannyal megvan a bizalom es a kello szimpatia akkor van merevedesem de csak az adott lanyra,es tobb kontaktus kell ,mint egy ferfival.Ezert nem is voltam meg lannyal mert feltem hogy nem all fel.
Csaladom rendkivul homofob,meg en sem erzem azt hogy nekem pasizni kellene(hianyoznanak a lanyok)nem erzem azt,mint a lanyoknal aki szep,hogy szivesen megismernem akar tobb is idovel (ha megvan a bizalom).
Ti mit tennetek a helyemben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!