Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ki érzi úgy, hogy fiúkba tud szerelmes lenni, de sokkal jobban vonzódik szexuálisan lányokhoz?
Engem pont az zavar a lányokban, hogy nincs fütykösük, amikkel belém hatolhatnak :D
Nem csak érzelmileg, de szexuálisan is a srácok érdekelnek jobban. Viszont el tudok szórakozni lánnyal is, csak néha akkor hiányérzetem van kicsit. Ha meg már műfarkat kell elővenni, azt olyan csalásnak érzem :D Akkor már inkább egy igazi is jöhetne :D
24/L
Ezt a kérdést nem te tetted fel véletlenül?
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__homoszexualitas_..
Akkor olvasd el az arra a másik kérdésre adott válaszom, mert neked is ugyanazt tudom javasolni, nem írom le még egyszer. A lényeg, hogy én is megjártam ezt, és kiderült, hogy kényszerbetegségről van szó, és köze nincs a valódi homoszexualitáshoz, még a biszexualitáshoz sem! És el fog múlni, de csak orvosi segítséggel!
28/N/ocd-s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!