Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek nektek mi a foglalkozásotok?
Figyelt kérdés
A melegség megmutatkozik a munkakörben is?2019. szept. 17. 20:21
11/17 anonim válasza:
Én építész vagyok. Nem hiszek benne h látszik a szakmákban, de, aki mondjuk ruhabolti eladó, divattal foglalkozik, vagy mondjuk nőtlen mérnök, vendéglátós, gyógyszerész, kémikus, az elég jó sansszal meleg is. Ezt a baráti körömből, és mások tapasztalatából mondom. Ez simán lehet fals adat, nyilván én sem ismerek mindenkit, de én ezt vettem észre.
25 A
12/17 anonim válasza:
En logisztikaval foglalkozom de voltam mar IT-s is. Szerintem sem mutatkozik meg, azonban az apolok, ruhabolti elado fiukak kozott heterot meg nem nagyon lattam. :D
13/17 anonim válasza:
Én pénzügyben dolgozok, szerintem kb. ugyanannyi meleg van itt mint amúgy a társadalomban.
14/17 anonim válasza:
Ez buta kérdés.Minden szakmába, folalkozásban elő fordú
15/17 anonim válasza:
Tudom hogy ironikus,de nőgyógyász vagyok.
16/17 anonim válasza:
11-es: "aki mondjuk ruhabolti eladó, divattal foglalkozik, vagy mondjuk nőtlen mérnök, vendéglátós, gyógyszerész, kémikus, az elég jó sansszal meleg is."
Ez kicsit erős... Aki mérnök, az meleg??? Mert nőtlen??? Vagy azért, mert kémikus??? Mekkora marhaság, úristen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!