Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek nektek mi a foglalkozásotok?
Befektetésekkel foglalkozom bankban, de alapból humán beállítottságú vagyok. Van egy pénzügy-számvitel és egy bölcsész diplomám. Világéletemben a töri, földrajz, idegen nyelvek érdekeltek alapból. A BTK-s diplomám nyelvi szakról van, töriből csináltam emelt szintű érettségit és földrajz volt a választhatóm, csak aztán ebben nem találtam olyan szakmát, ami érdekelt volna.
Miután egyszer fiatalon majdnem elvették az összes spórolt pénzem és átvertek (nem rablók, hanem egy "befektető cég"), úgy döntöttem pénzügyekkel akarok foglalkozni, hogy többé engem se verhessenek át és akár másoknak is segíthessek jó helyre tenni a pénzüket.
Egészségügyben dolgozom, a végzettségeim is ezen belül vannak, egyetemen is ezen a vonalon tanulok tovább.
Imádom a kommunikációt, az emberekkel való interakciókat, oktatást, tudományos munkát így lett ez a választásom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!