Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » 20-25 év körüli melegek, ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20-25 év körüli melegek, ti járnátok idősebb sráccal?

Figyelt kérdés

Leginkább 30-35 éves srácokra gondolok.

Éppen a társkeresőn láttam egy 35 éves srácot, gyakorlatilag letagadhatna vagy 10 évet. Van egy pár ilyen. Én ebben az esetben járnék ilyen sráccal.

Viszont sajnos legtöbb 30-35 éves férfin már meglátszik a kor, ők nem tetszenek...

2019. szept. 15. 16:24
 1/5 anonim ***** válasza:
93%
Ez nekem nem lenne kizáró ok. :) 21f
2019. szept. 15. 16:28
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Van aki járna van aki nem, embere válogatja
2019. szept. 15. 16:45
 3/5 anonim ***** válasza:
93%
Engem egyáltalán nem zavar a +10 év korkülönbség ha megvan benne mindaz ami kell nekem
2019. szept. 15. 20:07
 4/5 anonim ***** válasza:
87%

Idősebb srácként azt kérdezném, miért kincs, vagy előny, vagy dicsőség ha valaki huszonéves ?

Miért hiszitek, hogy mi csak huszonévesekre vágyunk ?

Többsége teljesen komolytalan, megbízhatatlan, nincs magával tisztában, vagy farokról farokra ugrál.

Ne higgyétek már, hogy a huszonévesek csak a nyerők, egyáltalán nem biztos , hogy minden idősebb srác lógó nyelvvel fut utánuk.

A késő harmincasoktól kezdve jobban bízom a melegekben.

2019. szept. 16. 08:46
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Én idő spasi vagyok.És engem sose érdekelt a kor

Az öltözködé,tisztaság.Egyébkét, a ti korosztályotok

keresi meg az idösebb,pasikat.Volt jó néhány,

A tapasztaalat,meg apa komplexus.

2019. szept. 16. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!