Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megunt a barátom?
Nem tudom, hogy lehetne megmenteni ezt a kapcsolatot... Én még mindig nagyon szeretem és nem tudom, hogy mit csináljak.
4 éve vagyunk együtt. Az első pár évben még minden szép volt. Mézeshetek... vagy inkább évek..
Ő vallott szerelmet. Olyan boldog voltam, mert nekem is tetszett. Aztán összejöttünk. Egy év után össze is költöztünk és minden jól ment.
Viszont az elmúlt pár évben egy kicsit elhidegültünk egymástól. De a legjobban inkább ebben az évben.
Én nem dolgozok, mivel még egyetemre járok. Szóval vagy bent vagyok órákon vagy otthon pihenek. De az utóbbi időben nem is járok már be.
Ennek az oka kicsit komplikált, orvosi kezelésre kell járnom. Ő erről nem tud semmit, nem akarom, hogy aggódjon. Bár lehet, hogy jobb lenne elmondani neki a sok rosszullétem miatt.
Mindig késő este jön haza a munkából vagy haza sem jön és akkor is csak szexelni akar, akkor is, ha látja rajtam milyen rosszul vagyok. Persze tudom, ez az én hibám, mert nem mondom el neki, hogy beteg vagyok.
Emellett100%-ra tudom, hogy megcsal. Azt is tudom, hogy kivel, de tagadja.
De ő persze nagyon féltékeny típus. Ha valaki más illatát érzi rajtam már elborul az agya. Egyszer meg is ütött. Nyilván ez nem olyan nagy dolog, mintha lány lennék, de akkor is...
Mit csináljak? Valami tanács?
"Ennek az oka kicsit komplikált, orvosi kezelésre kell járnom. Ő erről nem tud semmit, nem akarom, hogy aggódjon. "
Nem szeretnélek hibáztatni, de egy kapcsolat alapja a dolgok, események megbeszélése, együtt megoldások keresése. Ti gyakorlatilag elhaladtatok egymás mellett, te nem beszélsz a problémáidról, ő viszont látja rajtad hogy valami nem okés, de mivel nem mondod el, ő se avat be annyira a dolgaiba. A megcsalás, főleg ütés után már elgondolkodhatnátok hogy mi értelme van ezek után ennek az egésznek, és hogy egyáltalán kell-e ezt a kapcsolatot menteni.
Ha jól látom itt te vagy az "alárendelt" (utálom ezt a kifejezést :D ) de ne hagyd hogy rongyként bánjon veled bárki is. A szerelem egy állapot, életed csak egy van.
Mondj el neki őszintén a gondod.Mindent.
Ha ennyit melózik,nem csoda hogy ki van borúlva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!