Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom megunt?

Figyelt kérdés

Másfél éve vagyunk együtt, hatalmas a szerelem, távkapcsolat, péntektől vasarnapig vagyunk együtt.

Napközben telefonon beszélünk napi 7x. O hiv mindig engem, ezek eleg rovid beszelgetesek. Este 1 oraz chatelunk. Emsoknak hangzik pedig nem az. A telefonban sokszor semmitmondo velem, alig van temaja, es leraz. En igyekszem valtozatos lenni, meglepem kepekkel, zenekkel, videokat kuldok neki, cikkeket, vicceket, de o sosem viszonozza, es meg o un meg. Most lerazott hogy megy aludni es meg egy oraig fent volt. Ezt azert mondta hogy ne beszelgessumk tovabb. Akkor meg minek kell felhivnia napi 7x? Annyira megviselt, hogy elsirtam magamat. En sose unok ra a szeretteimre, ha meg sok akkor nem beszelek velul annyit, denem lerazom...

2017. ápr. 24. 23:47
 1/7 anonim ***** válasza:
hatalmas a szerelem? a leirásod alapján csak részedről.
2017. ápr. 24. 23:52
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Őt a képek, zenék, viccek nem elégítik ki sem testileg, sem lelkileg.
2017. ápr. 24. 23:53
 3/7 anonim ***** válasza:
Talán menet közben rájött, hogy az érdeklődési köröd, véleményed, világnézeted mégsem összeegyeztethető az övével. Elképzelhető, hogy menet közben elkezdett kialakulni egy közelebbi románca is, és így próbál meg lassan, módszeresen leépíteni Téged. A helyedben egy darabig nem keresném, nem eröltetném ezt az egészet. Vagy kapcsol, vagy ha ő sem keres akkor azt hiszem hamar egyértelművé válik a dolog.
2017. ápr. 25. 00:00
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Sajnállak, pedig tök aranyosnak tűnsz a kérdés alapján. Szerintem nem egy irányba néztek. Ennek vége.
2017. ápr. 25. 00:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Ugyan igy voltam en is a baratnommel. A tavkapcsolat mar csak ilyen. O is megunt engem es vegul megtudtam hogy megcsalt. Aztan fordult am a kocka es o akart minden aron osszejonni velem en hulye meg meg engedtem is neki bar mar nem volt utana sosem az igazi. Nem megijeszteni akarlak csak valamit tenned kene szerintem. Mert ez aggaszto
2017. ápr. 25. 01:07
 6/7 anonim ***** válasza:

A tavkapcsolat ertelmetlen.

En nem beszelgetek az elettarsammal telon,de egyutt elunk.

Amugy meg elalvas elott 2-3 oravsl nem beszelgetek/levelezek srnkivel,mert akkor nem tudok aludni. (Vagy felidegesitenek vagy orulok.)

N

2017. ápr. 25. 07:22
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

A kevesebb néha több. Konkrétan reggeltől estig folyamatosan kapcsolatban vagytok, mit mondjon akkor? Persze, cukik a zenék meg képek, de semmitmondó dolgok. Csak arra jó, hogy kitöltsd vele a csendet.

Napi hétszeri telefonálgatás meg órás chatelés helyett telefonáljatok inkább este egy órát, de akkor az legyen tartalmas! Sokkal többet és jobbat lehet úgy beszélgetni, mintha nonstop beszámoltok minden lépésetekről.

2017. ápr. 25. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!