Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megunt volna a baratom?
2hónapja járunk es nagyjából 1hónapja van az h nem keres, es úgymond leszar. Nem mondja mar h menjünk el valahová.
VISZONT a legjobb fiú barátjával nagyon sokat van, órákat beszélgetnek telefonon es ők meg elobb egymasnal alszanak mint én a sajat baratomnal.
Kérdezem tole h mikor megyunk valahova es annyit válaszol h nem tudom..
Beszélni kell vele erről tudom
Haverok órákat beszélgetnek a telefonon és egymásnál alszanak? 12-13 évesek vagytok?
Nem érdekled őt, lépj tovább.
Abban a korszakban van ahol a haverjai még jóval fontosabbak, inkább még velük bandázgat, szóval igen, így mond meg telibe a szemébe, hogy ő nem érett egy kapcsolathoz mert nem tudja hogyan is kell törődni egy lánnyal, de úgy vélem 14 évesen még nem is akar.
Én azt mondom hagyd a p*csába, és keress egy olyan fiút aki szeretne, és tudna is fenttartani egy normális kapcsolatot. A te korosztályodban mondjuk még nem sok ilyen van, szóval nem kell eszeveszetten egy megértő társat keresned minnél előbb. Mert tudod a szerelem olyan mint a fingás - ha erőlteted egy szar lesz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!