Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem érdekelném barátom?
Szia. Gondolom lány vagy. Én fiú vagyok és nekem is távkapcsolatom van a suli miatt.
-Én véleményem szerint nem kell tartanod tőle. Azért van, hogy a fészbuk jelzi, hogy fönt van, mer mikor lelép, már nincs ott de még jelzi pár percig, szóval nem ő hagy ott.
-Az, hogy nincs téma nálunk is meg van. Én sem tudok már mit mondani barátnőmnek és már azzal is megelégszem, ha látom hogy fent van és csak néha néha írunk egymásnak 1-2 szót. Ennek ellenére nagyon szeretem!
-A szívre való reagálás azért lehet, mert egy idő után, ha az ember sokat csinál valamit, szerintem elveszti a varázsát és ha mindig ugyan azt csinálná, akkor már ilyen robot módon menne, nem érzésből. (Remélem érthető, kicsit bonyolultan írtam le)
-Valóba élőben kell eldöntened, de ezek alapján szerintem nincs tartani valód. Én is ilyen vagyok a másik oldalról. Egyszerűen kezdtek rég óta együtt lenni.
Ha esetleg akarsz valamit, akkor privátban válaszolok.
Köszönöm a választ! :)
De azt mondod, hogy ettől független szereted őt? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!