Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal meleg srácok: tetszik nektek, ha egy fiún ilyen szűk nadrág van? És Ti is hordtok ilyet?
2019. szept. 7. 07:04
21/31 everlight válasza:
Nem rossz de a rövid gatya jobb
22/31 anonim válasza:
Ez a srác továbbra is kívánatos, tapizni és cumizni való ebben a szerelésben :D
23/31 anonim válasza:
Van akinek jól áll, pl. a képen látható srácnak.
Viszont én nem hordok ilyet, nekem nagyon kényelmetlen, szűkebb fazonú rövidnadrágjaim vannak, de hosszú nem nagyon.
24/31 anonim válasza:
Egy 16 évest bevállanék ebből.
25/31 anonim válasza:
17-es!
Ha így is néz ki hozzá a srác máris imádnám.
26/31 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik fiatal fiúkon, de én nem hordanám. 35f
27/31 anonim válasza:
A fiatalokon tetszik.
De 44 évesen hogy néznék ki benne?😂
28/31 anonim válasza:
Én nem hordok. Nagyon vékony vagyok, úgyhogy úgy néznék ki benne mint egy zsugorfóliázott ropi.
29/31 anonim válasza:
28-as ezen sirtam amit írtál🤣🤣
Annyira nem lehetsz vékony.
Probalj fel egyett a te méretedbe és nézd meg a tükörben.
Legyen egy kis önbecsid!😉
30/31 anonim válasza:
#29 Így is elég szűk nadrágot hordok, de még az sem simul rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!