Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal meleg srácok: tetszik nektek, ha egy fiún ilyen szűk nadrág van? És Ti is hordtok ilyet?
Okés,de az elejeis érdekelne.A dudor....!
Én meg ilyeneket dugok
Imádom, nagyon-nagyon jól néz ki. :)
Én is mióta eldöntöttem, hogy stílust váltok és igyekszem a rossz kinézetemből valamit kihozni, ilyeneket hordok és mondták is páran, hogy jól áll :)
Aki tud linkeljen már vásárolható verzióban is, mert nagyon érdekelnek ezek a nadrágok.
Pasi változatban van néhány, de vastagabbak a kelleténél így amikor leülök valóban nem a legkényelmesebb.
Sztem a kérdésben szerepő nacik csajosak, vékonyabb anyagúak, ezekbe jobb ülni is sztem.
Tehát a pasi változat mellett a csajos változat is érdekel :)
Egyébként nagyon szexi mindkettő kép :)
Egy bi pasi :)
Én ilyeneket hordok:
Van női farmerom több is, imádom őket! :)
Nyúlós, sztreccses anyagút kell venni, az kényelmes ülve is. :)
15ös vagyok.
Egy ilyen nadrág tetszene? Ez lényegében leggings, ebből van nekem kék és fekete és tökéletesen simul, amellett nem szorongatja a csomagot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!