Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal meleg srácok: tetszik nektek, ha egy fiún ilyen szűk nadrág van? És Ti is hordtok ilyet?
2019. szept. 7. 07:04
1/31 anonim válasza:
Nem rossz de ezt hogy veszi le? Biztos kinlodik vele
3/31 anonim válasza:
Nagyon tetszik! 😍
Nekem nincsenek ilyen nadrágjaim.
21f
4/31 anonim válasza:
10 farmeromból 1 ilyen csak. Nekem nagyon tetszik, ha a másikon ilyet látok. :)
5/31 anonim válasza:
Nagyon tetszik, szivesen leszopnám őket.
Van ilyen farmerem, de ülni nem jó benne.
6/31 anonim válasza:
Nagyon bejön, viszont a rövödnadrág és lábszőr még jobban tetszik! Aki hasonló korú és szőrös, írhat! :)
16f
7/31 anonim válasza:
Nekem nagyon bejön fiúkon és lányokon is! A kedvencem. :)
Én én is csak ilyeneket hordok, a kedvencem ez a super skinny fazon, ami teljesen rám tapad fenéktől bokáig! :))
Bi F
8/31 anonim válasza:
Nekem combtól lefele nagyon jól néz ki, de a fenéken nem tetszik, hogy ennyire szoros, alig van ülepe a nadrágnak.
9/31 anonim válasza:
A testhezálló ruha nálam alapelvárás, mivel az alkattól, formáktól izgulok fel: fenék, comb, vádli... Úgyhogy hajrá mindenki! De hogy izgat-e, az attól is függ, hogy milyen alakot mutat. Mit mondjak, azért egy 15-20 kilóval masszívabb (szélesebb csípő, izmosabb comb) srácok után jobban megfordulok, ez a fiúcska alkatra kb. mint egy ötödik osztályos, hidegen hagy. Bár a vádli íve ígéretes, érdemes lenne dolgozni rajta… vagy egyszerűen csak hízni egy picit.
10/31 anonim válasza:
Én pont hogy azt szeretem, ha nincs elálló ülepe a nadrágnak, hanem teljesen ráfeszül a fenékre is. Szerintem szexi amikor hátul bevág a feszes farmer! :)
Én is ilyet hordok amiben jól kirajzolódnak a formáim. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!