Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye nincsenek nagyon magas elvárásaim a külsőt illetően, ha egy ilyen fiút már nagyon helyesnek, vonzónak találok?
2019. aug. 31. 19:23
3/13 anonim válasza:
ha ennel magasabb elvarasaid lennenek eleg nehezen talalnal part az tuti.
4/13 anonim válasza:
Attól függ, hány éves vagy. 35-40 fölött már eléggé irreális lenne.
5/13 anonim válasza:
4. Szerintem inkább attól, hogy hogyan néz ki.
Egy sportos, izmos, férfiállat 40es simán fel tudná szedni, ha a képes srác bukna a férfias megjelenésre.
Én 20-as vékony vagyok, csak csúnya, és már tőlem idősebb, kövér, rondább pasi is koptatott le azzal, hogy neki csak a jóképűek jönnek be.
Szóval igazából szerintem kizárólag a külsőn múlik az egész. Illetve ha valaki jóképű és mellé még sportol is, annak nem lesz irreális semmi sem, főleg nem ilyen 35-40 életkorban.
6/13 anonim válasza:
Hááát. Azért ez a fiú nem egy átlag. Tök helyes!
7/13 anonim válasza:
Ő szerintem rendkívül helyes, messze helyesebb az átlagosnál 25/F
9/13 anonim válasza:
Őt modellként alkalmazzák, tehát nem lehet átlagos.
Innen logikusan továbbgondolva; a te elvárásaid sem átlagosak.... :DDDD
ui.:
A nagy kérdés hogy te mennyire vagy átlagos?
10/13 anonim válasza:
Wow szerintem álomhelyes ez a srác, messze átlag felettinek találom minden tekintetben. *-*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!