Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire magasak az elvárásaim?
Széparcú, viszonylag magas, 17-18 éves lányt keresek (magas vagyok), aki értelmes, és normálisan lehet vele beszélgetni. Nem vagyok kapcsolatfüggő, nem sietem el csak azért, hogy legyen valakim. De meglepően kevés a lehetőség. Szerintetek olyan nagy elvárások ezek?
18/F
Igen, sajnos a normális és lehet vele beszélgetni az manapság a ritka kategória. Szóval igen, a jelenlegi társadalmi felhozatalhoz nagyok az elvárásaid.
Ki is mondtad a lényeget, kevés a lehetőség, nem veled van a baj.
24/F
Szerintem teljesen normálisak az elvárásaid, maximum nem olyan körökben mozogsz, ahol ilyen lányt találhatnál. Esetleg próbálj olyan helyeken/eseményeken ismerkedni, amik igényelnek egy kis intellektualitást és persze téged is érdekelnek. Nagyobb eséllyel találsz ott valakit az igényeidhez mérten, mint mondjuk egy házi buliban.
Kíváncsiságból: mennyire magas az a 'viszonlyag magas'?
17/L
2. ezt nem akartam így leírni, de sajnos nagyrészt igaz
7. egyetértek, köszönöm
8. ideális esetben 170 cm felett
Mi lenne ha majd az egyetemen próbálkoznál?
Miről akarsz normálisan beszélgetni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!