Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl magasak az elvárásaim?
Elég sok olyan FIÚt vagy SRÁCot fogsz találni, aki képes irányítani egy kapcsolatban, és nem papucs.
Viszont kevés olyan FÉRFIt, aki az irányítás mellett tiszteletben is tart...
Pff én meg hasonló lányt kerestem, de én sajnos nem vagyok szerethető. Bár utálom ha valaki irányító személyiség, bár attól függ hogy nézzük. Nincs olyan depressziós és hozzám illő ember aki megfelelne az "elvárásoknak", mert muszáj hogy legyen elvárás, egy ribire mégse fogok ránézni se... Az "irányító" szerűségre visszatérve, ha nem arra érted hogy dirigál meg ilyenek akkor az jó dolog talán. De sajnos ilyet nem találni srácba se szerintem, csajba meg még kevesebb az olyan aki nem hagy el és kitart egy ember mellett.. De lényegtelen, szerintem esélytelen az ilyen.. Nekem az élet se számít, mert minek? Semmi értelme minden ember egy gonosz szar ahogy van..
17f -..-
#6 Talán inkább a negatív hozzáállásoddal van a probléma, itt is csak depizni tudsz. Persze, hogy nem kell senkinek egy ilyen rinyagép. Növessz tököt!
Az, hogy eddig nem találtátok meg a megfelelő párt magatoknak, nem azt jelenti, hogy nem is létezik, szimplán rossz helyen keresitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!