Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Túl magasak az elvárásaim?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl magasak az elvárásaim?

Figyelt kérdés
16 éves és 158 vagyok szellemes (olyan rosszak a vicceim hogy már jók )jó fej ,okos,lehet velem hülyülni ,alapból elég irányító személyiség vagyok .Olyan srácot keresek aki okos értelmes ,vicces ,lehetőleg magas ,irányító a párkapcsolatban egy igazi fiú nem papucs ,nem jár el piálni hetente és nem csal meg /hagy ott egy szebb lányért.

2018. nov. 23. 16:31
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Elég rosszú látod a helyzetet,nem azért hagynak el valakit mert a másik szebb,nyilván nem szerette az adott személyt
2018. nov. 23. 16:40
 2/17 anonim ***** válasza:
Ez nem társkereső oldal. :D Rossz helyen keresgélsz.
2018. nov. 23. 16:43
 3/17 anonim ***** válasza:
158 évesen neked nem való az internet
2018. nov. 23. 17:08
 4/17 anonim ***** válasza:

Elég sok olyan FIÚt vagy SRÁCot fogsz találni, aki képes irányítani egy kapcsolatban, és nem papucs.

Viszont kevés olyan FÉRFIt, aki az irányítás mellett tiszteletben is tart...

2018. nov. 23. 17:18
 5/17 anonim ***** válasza:
Irányító személyiség vagy, de azt szeretnéd, hogy irányítsanak a kapcsolatban? Ez elég ellentmondásos.
2018. nov. 23. 17:46
 6/17 anonim ***** válasza:

Pff én meg hasonló lányt kerestem, de én sajnos nem vagyok szerethető. Bár utálom ha valaki irányító személyiség, bár attól függ hogy nézzük. Nincs olyan depressziós és hozzám illő ember aki megfelelne az "elvárásoknak", mert muszáj hogy legyen elvárás, egy ribire mégse fogok ránézni se... Az "irányító" szerűségre visszatérve, ha nem arra érted hogy dirigál meg ilyenek akkor az jó dolog talán. De sajnos ilyet nem találni srácba se szerintem, csajba meg még kevesebb az olyan aki nem hagy el és kitart egy ember mellett.. De lényegtelen, szerintem esélytelen az ilyen.. Nekem az élet se számít, mert minek? Semmi értelme minden ember egy gonosz szar ahogy van..

17f -..-

2018. nov. 23. 19:11
 7/17 anonim ***** válasza:

#6 Talán inkább a negatív hozzáállásoddal van a probléma, itt is csak depizni tudsz. Persze, hogy nem kell senkinek egy ilyen rinyagép. Növessz tököt!

Az, hogy eddig nem találtátok meg a megfelelő párt magatoknak, nem azt jelenti, hogy nem is létezik, szimplán rossz helyen keresitek.

2018. nov. 23. 19:19
 8/17 anonim ***** válasza:
6-vagyok)) Figyelj, nem érdekel. Nem vagyok rinyagép csak az igazságot mondtam. De nem baj támadj csak le te is, megszoktam :D Ennyi erővel gyere ölj meg, úgy is terveztem már végezni magammal :) Várlak.
2018. nov. 23. 19:32
 9/17 anonim ***** válasza:
Ezért nem kellesz senkinek. Az öngyilkossággal fenyegetőzés meg figyelem felkeltés, és önsajnálat, fordulj pszichológushoz.
2018. nov. 23. 19:39
 10/17 anonim ***** válasza:
Okés, majd gyere nézd meg hogy mennyire volt "fenyegetőzés" ;)
2018. nov. 23. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!