Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Túl magasak az elvárásaim?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl magasak az elvárásaim?

Figyelt kérdés
16 éves és 158 vagyok szellemes (olyan rosszak a vicceim hogy már jók )jó fej ,okos,lehet velem hülyülni ,alapból elég irányító személyiség vagyok .Olyan srácot keresek aki okos értelmes ,vicces ,lehetőleg magas ,irányító a párkapcsolatban egy igazi fiú nem papucs ,nem jár el piálni hetente és nem csal meg /hagy ott egy szebb lányért.

2018. nov. 23. 16:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ne háríts másra bűntudatot, mert itt te vagy a hülye. És ne más kérdése alatt sajnáltasd magad.
2018. nov. 23. 19:44
 12/17 anonim ***** válasza:
Kértem hogy sajnálj? Autista..
2018. nov. 23. 19:48
 13/17 anonim ***** válasza:
Vedd már észre magad és ne itt depizz, hanem fordulj pszichológushoz, mert szükséged lenne rá. Nem rosszindulatból írom, hanem azért, mert jót tenne neked.
2018. nov. 23. 19:51
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindnekinek aki normális választ adott( nem számítottam rá hogy itt fogjátok oltogatni egy mást \depizni )
2018. nov. 23. 20:15
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
6-vagyok)) Nem tehetek róla hogy rámakadt a hülyegyerek :D Hagyd rá.Én az igazságot írtam le neked. És az hogy egy depressziós öngyilkosjelölt vagyok, az meg csak téged ösztönözzön hogy te ne ilyen legyél, ha csak nem szeretnéd ennyi idősen te is kinyírni magad. De ne akard :)
2018. nov. 23. 20:17
 16/17 anonim ***** válasza:
Szerintem nem magasok az elvárásaid, általában ennek meg kéne felelnie mindenkinek 🙄
2018. nov. 23. 20:20
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem rosszból de ez buta kérdés.Leírtál magadról néhány tulajdonságod,köztük aztis hogy alapból elég irányító személy vagy..Na ezzel az a gond hogy te nem papucsot keresel ami eleve is rossz dolog,de az mégrosszabb hogy te is egy irányító parancsolgató társat keresel.Innen adódóan konfliktusok is lehetnek majd a párkapcsolatodban..Pl ha ideges vagy akkor parancsolgatsz a pasidnak mint egy főnök...az idegjeidet rajta vered le,de ezzel az gond hogy ő nem hadja magát mivel ő is irányító szóval összekapsz vele..Van is erre egy mondás.2 dudás nem fér meg egy csárdában..Nefeledd a kapcsolatban vagy a férfi irányít,vagy a nő (papucs a férfi).De lehet ennek egy másik opciója..Egyikőtök se irányít,közösen nyugodtan beszélitek meg a dolgokat mint egy csapat..Szóval gondold át pontosan hogy vajon milyen pasi kéne neked.spoiler.ezeket a dolgokat onnan tudom hogy a nővérem sajna ő is irányító típus,ahogy a férje is..Asszel ezzel mindent elis mondtam
2018. nov. 24. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!