Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kerüljek közel ehhez a sráchoz?
Figyelt kérdés
Van egy srác, anyum vállalkozásában dolgozik. Én apámmal élek és csak akkor találkozom Vele mikor anyumhoz megyek látogatóba. A srác kiszállítóként dolgozik, és van mikor nagy a hajtás, akkor egésznap szállítja a termékeket, máskor meg bent sincs, mert nincs semmi munka amit tudna csinálni. Összevissza találkozom Vele, van mikor hetekig nem látom, aztán egyszer csak jön a kiszállítandó cuccokért, aztán már pattan is vissza a kocsiba, és megy a dolgára. Utána megint nem látom akár hetekig, mivel ritkán járok anyumhoz. Viszont tudom róla, hogy meleg. Régóta sejtettem, és már láttam is egy-két közösségi oldalon. Na persze, csajjal takarózik, és még csak 22 éves, szerintem totál nem fogadta még el magát, hol felregizik, ráírok gyorsan majd letörli magát se szó se beszéd nélkül. Ebből gondolom, hogy még nem teljesen akarja elfogadni. De az fix, hogy ő az. Viszont semmi közös érdeklődési körünk nincs, totál ellentétem a srác, viszont kinézetre nagyon bejön, és talán lehetne ez-az a dologból, de dunsztom sincs, hogyan kerülhetnék közel hozzá, mikor össze-vissza látom, aztán már megy is, nem is igazán foglalkozik a munkáján kívűl mással, azaz nem kezd leállni bájcsevegni senkivel aki jön anyumhoz tárgyalni,stb... szóval kemény dió mégis közel akarok kerülni valahogy hozzá mégis úgyérzem lehetetlen. Hogyan tudnék közel kerülni hozzá, és akkor rögtön adjam a tudtára, hogy tudom róla, vagy próbáljak meg közeledni felé ? de mégis meddig közeledjek ? ha beszélgetek Vele, pár hét múlva látom újra, és akkor már el is felejtette az előtte lévő beszélgetésünket. Mit tegyek?2019. aug. 26. 22:09
11/15 anonim válasza:
Hívd meg egy kávéra,vagy amikor csomagot hoz akkor add neki valamilyen ajándékot ^^
Vagy anyudad kérd meg hogy hívja át azt a fiút ^^
Remélem ezek jó tippek és majd segítenek majd ^^ 17/F
12/15 anonim válasza:
én simán ráirnék messengeren,azt ennyi,legalább hamar megtudnam,hogy oszt e kártyat nekem vagy sem
13/15 anonim válasza:
Vagy egy másik megoldás is, írd le egy kis cetlire, hogy láttad már fent olyan oldalakon és hogy tetszik neked, szívesen megismernéd közelebbről. Sejted róla, hogy nem vállalja fel nyíltan és emiatt nem is kell aggódnia, nem is akarod kiadni a titkát. De amennyiben érdekled, adja valamilyen módon tudtodra, hogy kölcsönös-e a dolog, ha pedig nem, akkor hagyja figyelmen kívül ezt.
Aztán ha találkoztok, nyomd a kezébe és hagyd ott, ha érdekled, úgyis keresni fog, ha meg nem reagál sehogy semmit, akkor viszont teljesen felesleg bármi mást is csinálni.
14/15 A kérdező kommentje:
13-as, igen erre gondoltam pár órája. Ha találkozom Vele, odaadom egy cetlin a romeos profilnevem, és ennyi, nem csinálok semmit, nem mondok mást. Ha veszi a lapot ( márpedig 100%, hogy venni fogja ) akkor úgyis rámír romeon, ha meg nem érdeklem, nem keres és ennyi.
2019. aug. 27. 17:06
15/15 anonim válasza:
Valóban ez is jó ötlet. Én mondjuk azért nem a romeos nevemet adnám meg, mert jobban örülnék, ha személyesen keresne meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!