Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogy kerüljek közelebb hozzá?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kerüljek közelebb hozzá?

Figyelt kérdés

Van egy női ismerősöm akivel köszönőviszonyban állunk. Nagyon tetszik nekem, szívesen közelebb kerülnék hozzá, de fogalmam sincs hogyan. Szerintem amúgy a nőkhöz vonzódik, külseje, gesztusai, hobbijai alapján. Én viszont szinte semmi jelét nem mutatom annak, hogy érdekelnének a nők, így nyilván ő sem tudja. Sosem kezdeményeztem senkinél, nincs tapasztalatom.

Ötleteket várok, hogyan ismerkedhetnék össze vele.

21L ő is 21L

2018. nov. 6. 20:20
 1/6 anonim ***** válasza:

Beszélgess vele :D

Aztán alakul..

2018. nov. 6. 20:21
 2/6 A kérdező kommentje:
Ha tudnám, hogy kezdeményezzek beszélgetést.. :D
2018. nov. 6. 21:01
 3/6 anonim ***** válasza:
53%
Ne legyél már ennyire életképtelen. Írj neki, hogy elcsesztél valamit, vagy segítsen főzni, ő hogy csinálja, mit hol szokott venni, vagy csak találj ki valami fals élethelyzetet és kérj segítséget...
2018. nov. 6. 21:21
 4/6 anonim ***** válasza:

Vagy csak poénkodj, akármin..ha meg tudod nevettetni..

Öntsd ki a cukrot vagy a kávét vagy szidd az elromlott nyontatót..

Nem hiszem el hogy valami formában ne tudnál hozzászólni :D

2018. nov. 6. 22:05
 5/6 anonim ***** válasza:

Egyetértek az utolsó válaszolóval,bár igaz,hogy nyersen válaszolt,de végülis igaza van.:D Pár héttel ezelőtt én is pont ugyanilyen szituban voltam,aztán elkezdtünk egy sablonos dologról beszélni (én írtam rá egy hülye indokkal),aztán pár nap múlva kiderült,h vonzódik a nőkhöz és engem is vonzónak talál. Azóta gyakran találkozunk,megölel,írogat,puszikat küld és tervezzük,hogy nálam alszik.:D

Mondjuk én első pillanattól kezdve éreztem,hogy van benne valami "fura",s ez a "fura" az volt,h vonzódik a nőkhöz.:D

Szóval beszélgess vele,s jön majd magától. Ha meg nem,akkor finoman vezesd a beszélgetést abba az irányba.

2018. nov. 6. 22:06
 6/6 anonim ***** válasza:

Én már kezdtem úgy beszélgetést, hogy megmondtam az illetőnek, hogy tetszik a ritka ocsmány fülbevalója, bírom az ilyen darabokat. Hála Istennek volt annyira beszédes, hogy átvegye tőlem a szót. xD

Aztán... Középsuli első napján odamentem a szimpi lányhoz, vele úgy nyitottam, hogy "igazi útvesztő ez az épület". És beszelgettünk. Nagyon jó barátok lettünk.

A neten meg úgy szedtük össze egymást a legjobb barátommal, hogy zenéket küldtünk egymásnak egy bizonyos platformon.

Hmmm hmmm hmmm... Ezek alapján elindulva... Mi a hobbija? Ha valami "eljárós" hobbija van, mondjuk sport, akkor indíthatnál olyannal, hogy egy ideje érdekel téged, viszont egyedül nem vágnál bele, szeretnéd kipróbálni, és ha neki nem okozol ezzel gondot, akkor szívesebben ugranál neki egy tapasztaltabbal. Ha csendesebb hobbija van, például írás, rajzolás, akkor is bevehetnéd ezt a dumát. Hogy elkezdett érdekelni, viszont nincs ugródeszkád, ha számára nem gond, néhány tanáccsal elláthatna. És innen kerekitheted tovább: mikor kezdte, kik a kedvencei, mit szeret benne ennyire és te is beszélsz a saját tapasztalataidról, véleményedről. Ugyanez, ha esetleg olvasni szeret.

De ha van hozzá bátorságod, akkor mondd meg neki, hogy szimpatikus volt számodra már az első találkozáskor, abból a néhány beszélgetésből ami lezajlott köztetek úgy érezted, hogy jól kijönnétek egymással. Nem lenne kedve esetleg elmenni valahová, hogy jobban megismerhessétek egymást?

2018. nov. 7. 01:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!