Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy kerüljek közel ehhez a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kerüljek közel ehhez a sráchoz?

Figyelt kérdés
Van egy srác, anyum vállalkozásában dolgozik. Én apámmal élek és csak akkor találkozom Vele mikor anyumhoz megyek látogatóba. A srác kiszállítóként dolgozik, és van mikor nagy a hajtás, akkor egésznap szállítja a termékeket, máskor meg bent sincs, mert nincs semmi munka amit tudna csinálni. Összevissza találkozom Vele, van mikor hetekig nem látom, aztán egyszer csak jön a kiszállítandó cuccokért, aztán már pattan is vissza a kocsiba, és megy a dolgára. Utána megint nem látom akár hetekig, mivel ritkán járok anyumhoz. Viszont tudom róla, hogy meleg. Régóta sejtettem, és már láttam is egy-két közösségi oldalon. Na persze, csajjal takarózik, és még csak 22 éves, szerintem totál nem fogadta még el magát, hol felregizik, ráírok gyorsan majd letörli magát se szó se beszéd nélkül. Ebből gondolom, hogy még nem teljesen akarja elfogadni. De az fix, hogy ő az. Viszont semmi közös érdeklődési körünk nincs, totál ellentétem a srác, viszont kinézetre nagyon bejön, és talán lehetne ez-az a dologból, de dunsztom sincs, hogyan kerülhetnék közel hozzá, mikor össze-vissza látom, aztán már megy is, nem is igazán foglalkozik a munkáján kívűl mással, azaz nem kezd leállni bájcsevegni senkivel aki jön anyumhoz tárgyalni,stb... szóval kemény dió mégis közel akarok kerülni valahogy hozzá mégis úgyérzem lehetetlen. Hogyan tudnék közel kerülni hozzá, és akkor rögtön adjam a tudtára, hogy tudom róla, vagy próbáljak meg közeledni felé ? de mégis meddig közeledjek ? ha beszélgetek Vele, pár hét múlva látom újra, és akkor már el is felejtette az előtte lévő beszélgetésünket. Mit tegyek?
2019. aug. 26. 22:09
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Az nem játszik, hogy akkor beülök mellé a kocsiba , hogy esetleg segítek neki árut kiszállítani, mert a legtöbbször még az anyósülésen is áru van, nemhogy még én majd bepattanok mellé. :D
2019. aug. 26. 22:12
 2/15 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem kerek-perec írj rá fészbukon a saját profilodról,gondolom ismer téged ezért vissza fog írni,beszélgess vele majd terelgesd a témát a szexualítások felé.remélem tudtam segíteni
2019. aug. 26. 22:21
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kérhetnéd anyud segítségét hogy valahogy osszon be közel hozzá vagy ilyesmi. Azt semmiképp se hozd fel hogy tudod róla mert akkor fenyegetve érezheti magát.
2019. aug. 26. 22:38
 4/15 A kérdező kommentje:
na rögtön két válasz, és rögtön két ELLENTÉTES válasz. :D
2019. aug. 26. 22:47
 5/15 anonim ***** válasza:
78%

Uristeen de aranyos vagy :D

remelem komolyan meg szeretnéd ismerni, nem csak gyorsba megdugni:)

amuugy nem tudom hogyan lehetne ezt megoldani:( valahogy személyesen kene kozeledni inkabb, facebookon ne irj ra szerintem:(

2019. aug. 27. 03:27
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Amiért ennyire szorgosan én odaadóan végzi munkáját megdícséred anyukád előtt, hogy milyen jól végzi a munkáját. Majd ha személyesen találkoztok mondod neki is, hogy úgy pörög, mint egy szélforgó ergo értékeled, mennyire odaadóan végzi a melót. És amiért ennyire elszánt meghívod egy sörre vagy kávéra. Aztán ha elfogadja, akkor szabad a pálya :)

Sok sikert! Üdv:21/f

2019. aug. 27. 07:20
 7/15 A kérdező kommentje:

5-ös,te félreérted. Azt akarom, hogy Ő dugjon meg engem, amint erre lehetőség lesz! xD :D

6-os, köszi a tippet, a dicsérettel talán előbbre lehet jutni ebben a helyzetben :)

2019. aug. 27. 07:22
 8/15 anonim ***** válasza:
82%
Itt kinlodsz mint egy kislany... fiam odamesz hozza, megmondod ,h rohadtul bejossz neki, helyesnek tartod, es jo lenne ha munkan kivul osszehoznatok valamit... mire varsz? Tudod h meleg akkor mi a francra varsz? En mar reg lekaptam volna a raktarba,vagy barhol...ezen agyalsz, azt lehet mar reg meglett volna...
2019. aug. 27. 08:04
 9/15 A kérdező kommentje:
De a srác csajjal takarózik, ergó nem fogadta még el magát... ilyenkor letámadni, mikor még bizonytalan, és akkor ennek beláthatatlanok a következményei...
2019. aug. 27. 08:25
 10/15 anonim ***** válasza:
71%

Amikor látod oda futsz és elkéred az email címét

Ha meg kapod nyertél. És írogathatsz neki.

Óvatosan,szépen lassan,nem egyből rá ugrasz.

Ha meleg veszi a lapot

2019. aug. 27. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!