Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehetetlen fix szexhavert találni? Nektek sikerült?
Figyelt kérdés
Kort is írjatok. Én azt látom, hogy mindenki mondja hogy jaj ő csak 1 fixet akar, aztán 3-4 tali után eltűnnek. Vagy ritkán érnek rá.2019. aug. 25. 11:07
11/16 anonim válasza:
15-17 éves szexhavert nagyon is el tudnék képzelni :D
12/16 anonim válasza:
Olyat is ritkan talalni, akinek eleg egy odaado szaj :D
Pedig egy elvezessel ritkan mentek el :D
13/16 anonim válasza:
Nem hiszem, h lehetetlen lenne. Én például nagyon szívesen megismerkednék egy ilyennel. 42/f
14/16 anonim válasza:
most veszem észre, h ez egy meleg oldal, úh. lelépek. szép napot!
15/16 anonim válasza:
Nem akarok kötekedő lenni, de szerintem elég rendesen keverednek a fogalmak.
Ha van egy haverod (pl baráti körből), akivel szexeltek néha, az szexhaver. Ha "nemcsak a szexről szól" és eljártok kettesben programokra, jókat beszélgettek stb, az már párkapcsolat.
Ha van egy nálad 20 évvel idősebb családapa, akivel összejártok, akkor nem szexhaverod van, hanem egy családapa szeretője vagy.
16/16 anonim válasza:
Bpn en ia keresek ..biaktiv vagyok..de mostmár viszonzom a cumit ;) 40F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!