Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehetetlen fix szexhavert találni? Nektek sikerült?
Figyelt kérdés
Kort is írjatok. Én azt látom, hogy mindenki mondja hogy jaj ő csak 1 fixet akar, aztán 3-4 tali után eltűnnek. Vagy ritkán érnek rá.2019. aug. 25. 11:07
1/16 anonim válasza:
én is régóta keresek ilyet, de egyenlőre nem sikerült
2/16 anonim válasza:
Planetromeo 80%-a szexhavert keres maganak. Vannak akik hosszabb tavra keresnek, csak ki kell fogni oket.
3/16 anonim válasza:
Budapesti vagyok, eddig volt egy normális, fix haver évekig, de elköltözött. Fél éve nem találok olyat, aki korrekt és találkozik is , nemhogy olyat, aki 2-3- szor is eljönne.
5/16 anonim válasza:
Sajna a normális is ritka. Volt akivel beszéltük hogy se mélytorok se szájba élvezés erre amikor elélvezett lenyomta tövig és tele is élvezte a szám. Utána meg azt mondja én vagyok hisztis... néha izgat ilyesmi ez igaz de mondtam neki is hogy nem akárkivel és úgy ha meg van beszélve.
6/16 anonim válasza:
Mi 2 és fél éve vagyunk szexhaverok.
Én 28 ő 45 családos bi pasi.
Ritka kifogni, de lehet találni, a lényeg, hogy mindkét fél akarja a dolgot.
És nálunk nem csak a szexről szól a dolog, hanem eljárunk közös programokra is.
7/16 anonim válasza:
"3" -as vagyok, nálunk is a volt haverom nős volt,25 éves, én 49 vagyok. Emberileg is barátok voltunk, sok programmal,stb.
Na ilyet keresek, de szerintem ez lehetetlen, mert alkamit akar mindenki.
8/16 anonim válasza:
Mieeert csak szex kell ma mar csak a legtobb melegnek? Miert jo ez?
ugy erzem egyedul maradok igy😅
9/16 anonim válasza:
Én például kapcsolatot keresnék... hát elhiheted, hogy ezt még nehezebb találni. 19/F
10/16 anonim válasza:
Azért az a legérdekesebb az egészben, hogy itt is volt aki privát üzenetet írt a hasonló kérdésem után. Majd még 3-4 alkalom után valaszolt is, majd teljesen eltűnt. Szóval én már nem hiszek a mesékben sem sajnos! A társkereső oldalak nagy része meg vagy kamus, vagy csak szexet akár, de csak olyannal, akit ő elképzelt. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!