Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ijedt meg még a gondolattól is?
Rómeón megismerkedtem egy szimpatikus harmincas sráccal.Ő hosszabb ideje már nem volt kapcsolatban és a profilján elsősorban szexet keresett passzívként, de komoly kapcsolatot is. Pár napja az első randin minden csodás volt, úgy éreztem összejöttem vele. A második randin felvetődött a szex kérdése,és én azt kértem, hogy jöjjön el velem egy szűrésre, és akkor mindketten nyugodt szívvel léphetnénk a kapcsolatba.Az előző párommal is így volt, megcsináltuk, semmi gond nem volt.
Na, amikor ez szóba jött,vége lett a jókedvének, a hangulat fagyos lett, és kurta mondatokat mondott csak.Kértem, egyutt menjunk el,nem értem mi a gond ezzel.Ő erre elkezdett siránkozni, hogy elege van a párkeresésből, többet nem is regel sehová, belebolondul lassan a magányba. Később bevallotta, hogy kicsapongó életet élt, többesben is részt vett, stb, passzívként. Én eléggé rosszul vettem ezt, mert emberileg olyan jó, akit régen kerestem. Viszont én orálozni gumi nélkul szeretek , azt is csak kapcsolatban.De már sokat csókolóztam vele az első randin is, kedvelem, és azt gondolom, ha valami gond van, akkor is el kell fogadni.
Legjobb barátom szerint gond van vele,agyilag sem százas, és valamit titkol,miért félne egyébként ..
Mit tegyek ? Szakítani nem akarok,de nekem a szűrés fontos, addig nem megyek bele szexbe.Pedig ő hangsúlyozza, hogy neki a testiség nagyon fontos.
Mit tennétek?
22 f

Nem lehet hogy rendszeres vér/vérplazma adó? Az országba rengeteg ilyen van főleg homo és biszex körökben. Nekem mindig ezzel jönnek ha felmerül a teszt, sőt egyes munkahelyeken előírás a vérvizsgálat.
Természetesen mind zátonyra futott, egy volt csak eddig akivel mellébeszélés nélkül egyből szűrésre mentünk, mielőtt összeszűrtük a levet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!