Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ő ijedt meg vagy én égtem be?
Ilyenbe én is futottam már bele...Heteró volt, ennyi a magyarázat...Náluk természetes ez az intim közeledés, és semmi szexualitást nem látnak benne. Mi igen, szóval nekünk ez gáz, és sajnos sokszor többet képzelünk bele...Most te is így jártál. Sajnálom :/
Beszéld meg vele hogy ha nem akar tőled semmit, akkor ne küldjön kétértelmű jeleket, ha egyszer tudja hogy leszbikus vagy.... Ha pedig akar, akkor mondja meg....
Nem hinném, egyszerűen csak neki természetes hogy így közeledik egy másik lányhoz. És próbált természetesen viselkedni veled és nem eltávolodni csak mert leszbikus vagy.
Legalábbis nálam ez volt. A legjobb barátnőm volt, és természetesen akart viselkedni ezért mindig bújt meg puszilgatott én meg félreértettem...Megcsókoltam és utána lett a balhé...Mi megbeszéltük és utána azért tartotta a 3 lépés távolságot (ezt ne szó szerint vedd). :)
Baratnőimmel van hogy smárolunk piásan de volt rá példa hogy jozanon is (vizipipáztunk füstöt át adtuk számból barátnőmnek poénból meg elkapta a nyelvem lekapott...)
Én bi vagyok ők 100% heterok amugy teljesen poénra veszik én élvezem...:D
Ezt azért jó lenne vele tisztázni,hogy hol a határ.
Így nehéz megállapitani hogy mi volt.
Ez így nagy rejtély. Mindenképp beszélj vele erről,hogy mégis mia franc van veletek,mert te ezt nem igazán élvezed,hogy huzza az agyad,de folyton le-stoppol mert hetero.
De havan benne hajlam akkor sem szép dolog a másikat húzni aztán offolni.
Vagy hagyjon és legyetek rendes barátok vagy nyaljonbe neked....ha bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!