Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ő ijedt meg vagy én égtem be?
Figyelt kérdés
Kedveskedett, édesemnek, életemnek, gyönyörűmnek hívott, hozzám ért, de amikor egy hosszú ölelés után megpusziltam a nyakát,,, elküldött.. Miért???? Mit akar? Heteronak vallotta magát, de úgy közeledett, ölelt, mintha mégsem az lett volna...2018. máj. 12. 15:50
11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, ezek szerint húzza az agyam szerinted is ? azaz ez nem barátkozás, hanem vmi több?
2018. júl. 16. 06:21
12/16 anonim válasza:
Kíván, kíváncsi, de be van tojva kicsit!
Adj időt neki hogy közel jöjjön!
Légy kedves és teremts nyugodt légkört!
1 pohárka ital, és nálatok/nálukalvás, és már mozoghat a fantázia, és a nyelvek! :-)
13/16 A kérdező kommentje:
Bárcsak kívánna... (olyan jó, hogy ezt írtad) ezek szerint szerinted is akar vmit? de miért ilyen bátortalan? már nem fiatal... bár nem tudom a csajszikra gondol-e úgy. Azt mondj nem, de akkor ez mi?
2018. szept. 26. 06:26
14/16 anonim válasza:
#7 vagyok, szerintem is akar valamit, bátortalan :) de az italt megpróbálhatod, persze csak óvatosan, lassan, nyugodtan :))
hajrá!
15/16 A kérdező kommentje:
csak az a baj, hogy nem vagyunk barátok, munkakapcsolatban vagyunk...
2018. szept. 26. 17:15
16/16 anonim válasza:
Elég bizalmas munka kapcsolat...én nem szoktam a munkatársaimat ölelgetni.
Ez több annál,de mégis kevesebb. Fura!
Elsőre azt mondom,hogy élvezi,hogy bejön neked.
Vagyis abbol érzi,hogy jó csaj,hogy te rávagy állva.
Legyél vele kicsit távolság tartóbb. A reakciója majd elárul valamit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!