Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha a Biblia szerint a melegség...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a Biblia szerint a melegség bűn, akkor azokat a nőket, akik nem szüzen mennek férjhez, meg kéne kövezni? 😯 (lent)

Figyelt kérdés

A Bibliát a régi világban írták,az akkori szokásokhoz híven...Sokan a Bibliára hivatkozva itélik meg a meleg embereket,ami szerintem full hülyeség,mert nem mindent kellene szó szerint venni ,ami benne van.Tehát most akkor egy nő,aki a második házasságában talált boldogságra,az örök kárhozatra kerül?

Azt,hogy kibe leszel szerelmes nem nagyon te döntöd el,hanem az jön magától.

Szóval SZERINTEM az Isten nem azt nézi,hogy éppen kivel élted le az életed,vagy szexualitás alapján ítél meg,hanem a szándékot nézi.

Sokszor egy homoszexuális normálisabb és bőkezűbb, mint egy heteró.

Így a végére pedig;Nem egy orszàg van,ahol egyházi esküvője is lehet a meleg pàroknak.

2019. aug. 20. 00:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
95%

Ki a f@*zom el a Bibilia szerint meg ma? Egy id*ota konyv amit ezer evekkel ezelott megirt valami unatkozo ember, de mindegy nem az en dolgom:D

Viszont Isten meg ne utaljon olyanert amirol nem tehet az ember :)

Ezt nem fogom sohasem megerteni, hogy miert nem lehet ezt felfogni, hogy nem mi valasztjuk a szexualitasunkat :))))) Nem dontes kerdese, nemtudom miert nem lehet ezt megerteni

Nagy hetero ferfiak, le tudnatok elni az eleteteket egy ferfival? Nem? Na akkor ezt, hogy varjatok el forditott esetben a meleg ferfiaktol/noktol?:D

Kiegek az ilyeneken

2019. aug. 20. 10:20
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
Nem kötelező nővel élned, csak ne élj férfival. Maradhatsz legény. A Biblia régen íródott, de míg világ a világ érvényes lesz ha tetszik ha nem. Mivel a világ teremtője íratta.
2019. aug. 20. 10:40
 13/20 anonim ***** válasza:
99%

Es akkor haljak meg maganyosan mert nem tetszik masnak? Hat hol nem sz*rom le neked mi tetszik mi nem?

Imadom a buta embereket

2019. aug. 20. 10:44
 14/20 anonim ***** válasza:
98%

A Bibliát néhány szektás ember irta, majd az akkori hiszékeny ember bekajálta, hogy egy nem létező felső hatalom, aka Isten szavai.

Mióta letezik élet ezen a bolygón létezik homoszexualitás, az állatvilágtól kezdve az emberekig mindenhol, a növények esetében is vannak egyszíkű és kétszikű növények, önbeporzók és nem önbeporzók.

Az ókori, de az őskori emberek is ismerték az azonos neműekkel való "hálást", nem egy és nem is kettő homoszexuális uralkodóról, hódítóról tudunk. Milliónyi év történelme áll a homoszexualitás mögött, viszont Isten és a biblia mögött csak néhány ezer év.

Mindenki eldöntheti, melyiknek van több valóságalapja.

2019. aug. 20. 10:50
 15/20 anonim ***** válasza:
95%
Nem vagyok nagy Biblia szakértő, de valahol le van írva erre utaló történet, gondolat, ami az azonos neműek közötti viszonyról szól? Szerintem nincs is említés róluk.
2019. aug. 20. 10:51
 16/20 anonim ***** válasza:
95%
#14-es Köszönöm, erthetoen osszefoglaltad :) Es milyen igaz:D
2019. aug. 20. 10:53
 17/20 anonim ***** válasza:
0%
14 es te nyilván jobban tudod kik írták. Ott voltál?
2019. aug. 20. 13:10
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
nem lehetne ezt az anti homofóbiásdit úgy csinálni hogy nem lokitek a női nemet a busz alá?
2019. aug. 20. 23:04
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

A Bibliában vannak részek (asszem 6, mintha valahol ezt olvastam), amik a homoszexualitás ellen szólnak. Viszont véleményem szerint, ezek főként a szeretet nélküli szexre, vagyis a vágyak kielégítésére vonatkoznak.

Eleinte ezek okozták nekem a belső frusztrációm, és ezért is csak nemrég fogadtam el magamban, hogy meleg vagyok.

Ha jól tudom Jézus egy szót se ejt a melegekről. A (szerintem) legfontosabb amit mond: "Új parancsot adok nektek: Szeressétek egymást! Amint én szerettelek benneteket, úgy szeressétek ti is egymást." János 13,34

A bűnről már sok megfogalmazást olvastam, hallottam. Egyik ezekből az, hogy az a bűn, amivel ártunk másnak. Ha arra kényszerítenek a heterok, hogy cölibátusban éljünk, azzal a lelki világunkra milyen hatással vannak? A biblia ezt írja "Ezt mondta nekik: Nem minden ember tudja megfogadni ezeket a szavakat, csak azok, akiknek Isten lehetővé teszi." Máté 19,11. A "gyógykezelésekről" meg ne is beszéljünk, mennyit ártottak vele...

Egy másik megfogalmazás szerint, a bűn a szeretet hiánya. De ha két meleg szereti egymást, és nem csak dugnak esztelenül (valószínű az emberek többsége ezt gondolja rólunk), akkor abban mi a bűn?

És akkor most vegyük azokat a keresztényeket, akik egyenesen utálják a melegeket. Miért gondolják azt, hogy ők utálattal a szívükben inkább bejuthatnak a Mennyekbe, mint az LMBTQ közösség tagjai, akik pedig elfogadják az embert úgy, ahogy van?

2019. aug. 21. 09:07
 20/20 everlight ***** válasza:
100%
a gyűlöletkeltés eszköze a biblia, attól még hogy 1 két dologgal egyet értenek az emberek ami benne van még ugyanúgy ateisták,a mostani európai kontinens lakói hiába vannak megkeresztelve,attól még sok az ataista
2019. aug. 21. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!