Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mennyire lehet Pesten nyíltan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lehet Pesten nyíltan megélni, ha meleg vagyok?

Figyelt kérdés

Én vidéken élek, és még a vidéken is vidéken lakom, szóval elég gáz a helyzet. Ha ismerkednék, b**zakodnának velem is, a családommal is.

Az nem érdekel, hogy velem, mert gond nélkül helyrerakom őket, hogy kinek az életébe másszanak bele, de a családomtól nyilván nem várom el, hogy ezzel meg kelljen küzdeniük.

És Pestre fogok egyetemre menni terv szerint 1 év múlva (nyelvi előkészítő évfolyam miatt 5 éves nekem a gimi).

Az lenne a kérdésem konkrétan, hogy egy nagyobb egyetemen (SE-re gondolok elsősorban) mennyire számít ez tabunak? Illetve általában véve mennyire számít rendkívülinek egy meleg pár az utcán?

Azt itt olvastam, hogy ismerkedésre bőven van lehetőség, nekem ezzel kapcsolatban csak annyiban lenne szükségem tőletek segítségre, hogy tartós párkapcsolatot milyen felületen érdemes leginkább keresni szerintetek?

Köszönöm a válaszokat!

2019. aug. 10. 14:57
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:

Igen, bocs:

18/F

2019. aug. 10. 14:58
 2/16 anonim ***** válasza:
2%
#2 20F
2019. aug. 10. 15:05
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

már láttam elég sok meleg párt Pesten. voltak, akik kézenfogva mentek utcán. engem kb. nem érdekelt, mert nem ítélem el őket, ismerek melegeket, nincs velük gondom.

Biztos jobb lehet a helyzet Pesten , mint vidéken ismerkedés terén, de elfogadás terén sztem ink. a falukban az idősebb, pletykások miatt rosszabb a helyzet, ill. sok mindenki ismer mindenkit.

Pesten és vidéken is vannak olyanok, akik be fognak szólni, vagy ellenzik, vagy támogatják ezt az egészet.

Ha nem ilyen BishBarbee, meg hasonló stílust képviselsz, akkor sztem nem lesz gond.

18F (hetero)

2019. aug. 10. 15:06
 4/16 A kérdező kommentje:

Utáljanak... Elfér rajtam. :D

Onnantól fogva, hogy csapatban akarnak megverni, jog szerint élet kioltása volt a cél minden esetben, és nem én fogok ráfázni hosszútávon.

Ha pedig egyedül akar valaki megverni, várom szeretettel. Csak a kisujjam törjön el, onnantól az súlyos testi sértés. És egy pillanatig se fogok habozni a büntetőfeljelentés miatt.

Nem akarom senkinek a pofájába tolni. Nyugodtan akarok élni végre. Meg akarom fogni a párom kezét nyugodtan. Nem akarok többet. Nem fogom magam senkivel az utcán megdugatni magam, nem fogom az utcán senkinek letuszkolni a nyelvem a torkán.

2019. aug. 10. 15:09
 5/16 A kérdező kommentje:
#4, köszönöm! :)
2019. aug. 10. 15:10
 6/16 anonim ***** válasza:
25%
Hát azért ha összejönne a támadóknak az "élet kioltása", arra azért mégis te fáznál rá...
2019. aug. 10. 15:14
 7/16 A kérdező kommentje:
Ez mondjuk jogos. Kicsit felhúztam magam, mert ez a "megverlek"-sztori húúú... Az erőszakból nem kicsit van elegem. :DDD
2019. aug. 10. 15:15
 8/16 anonim ***** válasza:
20%
Ha így menne ez ahogy gondolod,akkor fél pest börtönben lenne. Én is boxoltam már rengeteget,törtem el csontokat és törtek engem is. Attól mert az utcán lecsap egy ember,nem fog kapni 10 évet,főleg ha azt se tudod ki volt,rendőröknek meg 10milliárd ilyen piti ügye van,elvesznek ezek a rengetegben. Most nem arra gondoltam,hogy félholtra vernek csak 1 pofon,vagy gyomros amit kb bizonyítani se tudsz vagy csak megrángatnak stb.
2019. aug. 10. 15:23
 9/16 A kérdező kommentje:

Kicsit talán naiv vagyok, de olyan ember vagyok, aki még hisz a jogállamban és az igazságszolgáltatásban.

Azt is aláírom, hogy fentebb túlreagáltam a dolgot, elnézést kérek tőled. Így visszaolvasva te jó szándékú voltál, tényleg bocsánatot kérek.

Nem vagyok ilyen hisztis alapból, csak ez a harmincsok fok egy kicsit kikészít idegileg. xDDD

2019. aug. 10. 15:35
 10/16 anonim ***** válasza:
98%

Magyarországon már megszűnt a jogállam, szóval jó reggelt. Pár év és a rendőr fog megverni ha megfogod a párod kezét, ha így folytatódik a helyzet.

Te még fiatal vagy, úgyhogy ha elfogadsz egy tanácsot, szerintem menekülj innen.

2019. aug. 10. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!