Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire hamar és mennyire nyíltan beszéltek a szexről, ha komoly kapcsolatot szeretnétek? (meleg)
Neten próbálkozom komoly kapcsolatot találni, 18 vagyok.
Azt vettem észre, hogy sokan hiába mondják, hogy ők sem csak futókalandot szeretnének mégis RÖGTÖN az első kérdés azzal kapcsolatos, hogy formás és csupasz vagyok-e és küldenék-e intim képet?
Őszintén megmondom nem sokszor próbálkoztam srácokkal, ezért nem tudom ki hogyan áll ehhez a dologhoz, de csak szerintem nem ennek kellene a legelső témának lennie, ha egyszer szerelmet és nem puszta szexet keresünk mindketten? Vagy túl prűd vagyok?
Sajnos ilyen a netes ismerkedés :(
Múlt héten randiztam egy sráccal, aki szintén komoly kapcsolatot keres. Séta közbrn leültünk egy padra, és ő egyből rámarkolt a csomagomra. Közöltem vele, hogy akkor ezzel le is zárom ezt a randit, persze utána még ő volt megsértődve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!