Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Középiskolában hogyan vállalja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Középiskolában hogyan vállaljam fel nyíltan, hogy meleg vagyok? Ti hogy csinálnátok? 18/f

Figyelt kérdés
Milyen módon adnátok a többiek tudtára?

2018. ápr. 24. 19:31
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
92%
Ne vállald fel nyíltan.
2018. ápr. 24. 19:31
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Miért kellene?
2018. ápr. 24. 19:32
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Nyíltan szerintem nem vállad, de ha mondjuk azoknak elmondod akikkel napi szinten beszélsz teszemazt, és tudod hogy nem fognak pletykálni az teljesen oké
2018. ápr. 24. 19:40
 4/22 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem maradj csendben. Mért gondoljátok úgy, hogy ezt reklámozni kell? Láttál már például "hideg" felvonulást? Ez szerintem mindenkinek a magánügye, ha elmondod, számolj vele hogy néhányan (szerintem jogosan) provokációnak veszik!
2018. ápr. 24. 19:46
 5/22 anonim ***** válasza:
92%
Hát én vagy az iskolarádióba mondanám be, vagy szerveznék egy műsort az aulában.
2018. ápr. 24. 19:47
 6/22 anonim ***** válasza:
77%
Mindenki szexuális irányultsága magányügy.
2018. ápr. 24. 19:47
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem jó, ha a baráti köröd tud róla, nekem pl. sokat segített, hogy tudok kikkel beszélgetni pasizásról. Viszont én is csak 6 embernek mondtam el, ám már az egész osztály tudja... (Ha nem zárod el az embereket, akkor bizony beszélgetni fognak egymással. Ugyan nem tiltottam meg nekik, hogy elmondják másnak, de azért kissé jó a pletyka átadási képességük...)

Ha vannak rosszakaróid, vagy erősen homofóbiás ismerősöd, esetleg tanárod, akkor nem ajánlom, hogy nagyon terjeszd a dolgot. Amúgy, ha normális a környezeted (mint nálunk), akkor békésen mindenki megtud mindent, szélsebesen szájrúl-szájra terjed a hír, akár a pestis. ;)

2018. ápr. 24. 19:57
 8/22 anonim ***** válasza:
74%

Szólj a Parlamentnek, országgyűlést kell szervezni!

Viccet félretéve, minek mondanád el? Senkihez nem tartozik, hogy ki-mire agrózik. Heterók sem beszélnek arról, hogy szereti-e pl.gruppent vagy sem(max hülyülésből vagy a nagyon éretlenek körében). Meg ha meg is teszed, ha osztály elé állva mondanád, hidd el, senkit nem érdekelne, mert nem rájuk tartózik. Ha fel is akarod vállalni magad, akkor nem pletykás baráti körben tedd, és akkor, amikor logikus és nem benyőgöd. Pl.ha kérdezik, hogy van olyan lány, aki tetszik, akkor mondhatod nekik, hogy nem, mert te a fiúkat szereted.

2018. ápr. 24. 20:12
 9/22 anonim ***** válasza:
83%

Ha normális, nyitott iskolába jársz, ahol kevesebb a tahó/piszkáló társaság úgy egyet értek az előttem válaszolóval, hogy kezd a barátaiddal. A többiek meg majd megtudják úgyis.

De én kétszer meggondolnám a helyedbe. Ám ha a népszerű gyerekek gyűrűjébe tartozol, akinek nincs miért félnie a kiközösítéstől, piszkálástól úgy hajrá.

2018. ápr. 24. 20:18
 10/22 anonim ***** válasza:
88%
18 évesen? Mindjárt végzel az iskolásdival... Akkor meg minek keresed a balhét? Koncentrálj inkább arra, hogy fogod elmondani azoknak, akikkel majd a következő 40 évet töltöd.
2018. ápr. 24. 20:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!