Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Középiskolában hogyan vállalja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Középiskolában hogyan vállaljam fel nyíltan, hogy meleg vagyok? Ti hogy csinálnátok? 18/f

Figyelt kérdés
Milyen módon adnátok a többiek tudtára?

2018. ápr. 24. 19:31
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
67%
Én érettségi után mondtam el a haverjaimnak. Szerintük jól tettem, hogy akkor nem mondtam még el, mert saját bevallásuk szerint is éretlenek voltak és nem tudták volna ilyen jól fogadni. Szóval szerintem jobb várni. Aki a barátod, tényleg a barátod lesz ennek ellenére is, viszont az emberek sokat változnak még gimi végére. Fiatalként hajlamosabbak az emberek a radikálisan jobboldali nézetekre
2018. ápr. 24. 21:20
 12/22 anonim ***** válasza:
78%
Középiskolában még sehogy de utána csak simán mondd el a barátaidnak és nyugodtan válaszolj igennel ha valaki rákérdez.
2018. ápr. 24. 21:25
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Először (szerintem) tedd fel magadnak a kérdést, hogy mivel/mennyivel lesz nekem jobb azzal, ha nyíltan felvállalom a melegségemet? Mi vele a célom?
2018. ápr. 24. 21:28
 14/22 A kérdező kommentje:
Már csak azért is volna így jobb, mert tudom, hogy vannak biszex és meleg emberek a suliban... de én nem merek kezdeményezni, és hátha könnyebben menne, ha ők is tudnák...
2018. ápr. 24. 21:33
 15/22 Minocska válasza:
78%
Ne mondd el. Nem biztos, hogy a legjobb barátod tolerálni fogja. Megkeserítheti a hátralévő idődet az iskolában. Magyarország nem annyira nyitott a homoszexualitásra. A környezetemben egy középiskolás srác úgy egy hónapja bevallotta két barátjának, mindkettő lány, hogy ő meleg. Az egyik teljesen nyitottan fogadta, a másik viszont azóta nem beszél vele. Szerencsére legalább annyit megtett, hogy nem adta tovább, amit megtudott. Ha középiskolás vagy, akkor semmiről sem vagy elkésve. Tudom, hogy nem szeretitek ezt hallani ebben a korban, de fordítsd az energiádat a tanulásra. Ha jól tanulsz, bármit, akkor könnyebben kerülsz olyan helyzetbe, ahol már felvállalhatod magad. Általában vidéken, kisvárosokban konzervatívabban gondolkodnak erről az emberek. Míg mondjuk Pesten sokkal könnyebben kezelik. Egyszerűen azért, mert láttak már ilyet, fel sem veszik a legtöbben. Akár továbbtanulsz, akár dolgozol, ha odateszed magad, válogathatsz, hová mégy. Egy nagyvárosban könnyebben megtalálod a meleg közösséget. És olyan nagyon ráérsz még mindenre.
2018. ápr. 24. 23:13
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk én biszex vagyok,a suliban nem, de a koleszban kitudódott. Nekem semmi gondot nem okoz,így legalább van hozzá partnerem, mert nem vagyok egyedül ezzel a szituval. Nyilván olyan is van aki kóstolgat, de én nem foglalkozom ezekkel, nem kapom fel.
2018. ápr. 25. 09:29
 17/22 anonim ***** válasza:
0%
Se meleg nem vagyok se férfi de szerintem ezt a traumát. Ne vállald fel mert lehet hogy még változhat. 22/L
2018. ápr. 25. 09:46
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

“...de szerintem ezt a traumát. Ne vállald fel...”

😂😂😂

2018. ápr. 25. 16:22
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
traumát?
2018. ápr. 25. 16:38
 20/22 anonim ***** válasza:
9%
Minek reklámozod magad? A búzákat sose fogják elfogadni,és halálra cikizteted magad,utána meg jön a kérdés, hogy mit csináljak öngyilkos akarok lenni,az iskolában baszogatnak...
2018. ápr. 26. 11:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!