Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg nudista strandokon (pl. Gárdony9 mennyire nyíltan megy a szex?
Gárdonyt idén már sajnos nem élvezhetjük :(
Viszont ott volt cruising terület a nádasban, nem közvetlenük a parton. Ott mindenki numerát keresett, viszont azon kívül ne nagyon álljon a farkad.
Gárdony jó hely volt, ott mindig volt hancúr, hetero párok is leginkább ezért jártak ki.
Pasik is állandóan húzgatták, és volt hogy merev farokkal mászkáltak, nádast nagyon szerettem :) Mennyi élmény :)
Ha hivatalos nudira mész ott ha álló cerkával látnak akkor onnan repülsz, nem hivatalos helyeken megengedett.
4-es:
El kell takarni, törölköző, kalap, könyv vagy bármi mással.
Hivatalos strandon nem megengedett.
Én is kipróbálnék ilyen nudista helyet egy szintén fiatal sráccal. Mutogatni a szerszámot :D
18F
Ha "hivatalos" nudin feláll, úgy hallottam akkor illik leülni, esetleg félrevonulni és valahogy eltakarni. Tehát nem mászkálsz tovább az álló dákóddal miközben egy szalmakalappal takargatod. :D
Nekem amúgy elég beteges dolog, hogy kisfiúk és kislányok előtt papik képesek ennyire szemérmetlenek lenni.
# 7
maradjunk annyiban hogy az a nudista szülő se norma aki olyan helyre elviszi a kisgyerekét ahol ilyesmik előfordulnak.
Menjenek ketten gyerek nélkül akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!