Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Undorító, vagy valóban én...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Undorító, vagy valóban én vagyok finnyás?

Figyelt kérdés
Próbálom röviden leírni a sztorit: a barátomnál aludtam (kb 1 hónapos kapcsolatról van szó), ő 19 éves, én 25 vagyok. Reggel elmentünk együtt zuhanyozni. Beléptünk a kádba, megnyitotta a vizet, utána elfordult és elkezdett pisilni. Igaz tehát, h nem felém, hanem a lefolyóba célzott, de én akkor is gusztustalannak találtam ezt, főleg h a zuhany folyt, és azért összekeveredett a pisi a vízzel és csak abban álldogálltam én is... Megjegyeztem, h szólhatott volna, h ezt fogja csinálni, mert akkor megvártam volna, amíg végez, és utána szállok be a kádba. Ezen összekaptunk kicsit, szerinte finnyás vagyok, h ilyesmin kiakadok... meg h a legtöbb srác zuhanyzáskor szokott pisilni, és neki az a furcsa, h én nem. Tényleg finnyás vagyok, v jogos volt a kiakadásom??

2019. aug. 3. 15:37
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
79%
Engem nem zavarna ennél nagyobb baj sose történjen veled
2019. aug. 4. 11:23
 22/22 anonim ***** válasza:
86%

Jogos, hogy megkéred, hogy ne csinálja, ha neked ez visszataszító. Viszont kiakadnod nem kellett volna. Beszéljétek meg, hogy ki hogyan viszonyul ehhez.

Engem az sem zavarna, ha lepisilne, meg nekem izgató, de csak akkor, ha sokat ivott, és nem sárga a vizelete. De ez csak az én véleményem. 18

2019. aug. 4. 18:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!