Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Undorító, vagy valóban én vagyok finnyás?

Hat nalam ez mar nem fer bele szerintem undi
22/l

2
Nem mindegy, hogy akkor pisil a kádba, amikor ott van mellette valaki, vagy nem.
Én mindig pisilek a kádba, de persze akkor sosem, amikor más is ott van a fürdőszobában vagy pláne a kádban.
Olvassatok erről, az emberek kb fele csinálja. Rólam se mondaná meg senki ránézésre, vagy az alapján, hogy az élet más területein mennyire igényes vagyok, hogy ezt csinálom.

Én őszintén, tiszta szívből kívánom neked hogy soha ne legyen nagyobb problémád az életben!
Nagyon túlreagálod szerintem, nem értem hogy miért kell ilyen apró, piti sz#rért belekötni a másikba. Kb mintha azin veszekednél hogy hol nyomja ki a tubusból a fogkrémet. Ha a lefolyóhoz pisilt akkor nem ért a pisi a lábadhoz, tehát nincs semmi ami miatt undorító lenne.
De ha így is érzed akkor azt nornálisan, veszekedés nélkül is el lehet mondani, mert hidd el, lesz ennél nagyobb problémátok is, és vannak nagyobb hibák amit el kell fogadni a másikban (már ha tényleg hosszú távra tervezel).
Az én tanácsom az hogy ne akadj fenn ilyen triviális dolgokon, mert mindenkinek vannak hibái, idegesítő szokásai, vagy ha megis fennakadsz rajta, akkor tanulj meg kommunikálni!
N

Hehe. Engem le szokott pisilni vagy néha azt játszuk, hogy én irányítom neki, amíg pisil. Mivel a zuhany alatt állunk, nem történik semmi, azonnal lefolyik és kész.
De persze ha téged zavar, akkor ezt tiszteletben kell tartania a jövőben. Ennél több szót szerintem nem is érdemel.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!