Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Valóban minden homoszexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban minden homoszexuális férfiban vannak heteroszexuális hajlamok? Csak nem jön elő bennük?

Figyelt kérdés

Minden egyes meleg férfiban vannak heteroszexuális hajlamok minden férfi vonzódik a nőkhöz ,csak akikben nem jönnek elő ezek a hajlamok valamiért ,azok lesznek a melegek?

Tehát a melegek is vonzódnak a nőkhöz csak nem jön bennük elő a vonzódásra való hajlam ezért vonzódnak a férfiakhoz?

2019. júl. 30. 11:53
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
19%
Én pl. pont ezért nem tartom a homoszexualitást veleszületett dolognak, hanem egy lelki eredetű nevelési problémának. Nyugodtan le lehet pontozni, de ezt nem állítom, saját vélemény..
2019. júl. 30. 11:59
 2/21 anonim ***** válasza:
98%
Ennyi erővel minden heteróban is van homo hajlam. Ha ez is igaz lenne attól még senki sem tudna áttérni a másik szexualitásra ha egyszer nem az benne a domináns.
2019. júl. 30. 12:24
 3/21 anonim ***** válasza:
28%

Nincs olyan, hogy "hajlam" a szexuális preferenciák egy hosszú folyamat során alakulnak ki, nem eleve kódolt biológiailag.

A felnőttkorra kondícionálódott preferenciák nem, vagy csak nagyon nehezen változtathatóak. Magyarra lefordítva egy melegből nem valószínű hogy hetero lesz, de egy hetero sem fog vonzódni a saját neméhez.

2019. júl. 30. 13:00
 4/21 anonim ***** válasza:
95%

Én csak magamról tudok beszélni. Bennem soha semmi vonzódás nem volt az ellenkező nem iránt pedig lehetőségem lett volna kiélni. A párommal viszont mindent természetesnek élek meg.

Nem hiszek a kérdésben felvetett elméletben mert akkor az ellenkezőjének is igaznak kellene lennie. Tehát akkor mindenki alapvetően biszexuális lenne és csak a társadalmi hatások és a neveltetés határozná meg a nemi orientációját. Erről viszont könnyen belátható, hogy nem így van hisz a melegeket is heteró szülők nevelik fel. Sokszor szinte nem is találkoznak homoszexualitással mégis melegek lesznek. Illetve ugyan ílyen elven a meleg párok által felnevelt gyerekek közt sokkal nagyobbnak kellene lennie a homoszexuálisok számának, hisz ez a példa volt előttük. viszont a statisztikák pont azt mutatják, hogy semmivel sem fordul elő a homoszexualitás nagyobb számban ezekben az esetekben.

2019. júl. 30. 13:14
 5/21 anonim ***** válasza:
92%

Rasszista homofóbia, meleg és mindenféle másságot, vallást gyűlölő családi közeben nőttem fel, ez igaz a közeli és távoli rokonaimra is. Ez a családi és társadalmi példa volt előttem míg 18 éves nem lettem. Mégis már az oviban tudtam hogy nekem Laci tetszik az ovis csoportban. Na hol itt a családi stb példa?

Vagy csak azért "lettem" meleg hogy a családom minden tagja tudtán kívül minden mondatával és tettével bántson. 18 éves korom első napján elhagytam a családomat 3 éve azt se tudom mi van velük ők se keresnek.

2019. júl. 30. 15:18
 6/21 anonim ***** válasza:
88%

Ja és a szexualitás egy jó kis skálán mozog egyik vége csak heteró a másik csak homo a kettő között meg a bi nek nevezett elég nagy halmaz.

Mert én már a nők érintésétől is rosszul vagyok, vagy ha csak hozzám érnek a metrón. Ilyen van csajban is csak pasik de másik nő bőre se érjen hozzá.

2019. júl. 30. 15:20
 7/21 anonim ***** válasza:
92%
Ez pont fordítva van ne haragudj, hogy mindne heteró fiúban, férfiban időnként, néha van ferde hajlam :D
2019. júl. 30. 19:20
 8/21 A kérdező kommentje:
5# undorító vagy elhagytad a családod a saját érdekeid miatt.
2019. júl. 30. 19:39
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, első válaszoló vagyok és picit lelkiismeret furdalásom van, ugyanis ilyenről még én sem hallottam. Miért lenne undorító? Szerintem te sem bírnád egy idő után azt a rengeteg megalázást.....
2019. júl. 30. 20:49
 10/21 A kérdező kommentje:

Akik az életet adták neki azokat így faképnél hagyja?

Hát igen ez 2019 amikor a szülőket nem tisztelik az emberek.

Ha a szülők nem tudják elfogadni hogy meleg akkor próbáljon meg barátnőt találni és a szülei előtt megjátszani hogy hetero titokban pedig homoszexuális életet élhetne.

2019. júl. 30. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!