Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban minden homoszexuális férfiban vannak heteroszexuális hajlamok? Csak nem jön elő bennük?
Minden egyes meleg férfiban vannak heteroszexuális hajlamok minden férfi vonzódik a nőkhöz ,csak akikben nem jönnek elő ezek a hajlamok valamiért ,azok lesznek a melegek?
Tehát a melegek is vonzódnak a nőkhöz csak nem jön bennük elő a vonzódásra való hajlam ezért vonzódnak a férfiakhoz?
Nincs olyan, hogy "hajlam" a szexuális preferenciák egy hosszú folyamat során alakulnak ki, nem eleve kódolt biológiailag.
A felnőttkorra kondícionálódott preferenciák nem, vagy csak nagyon nehezen változtathatóak. Magyarra lefordítva egy melegből nem valószínű hogy hetero lesz, de egy hetero sem fog vonzódni a saját neméhez.
Én csak magamról tudok beszélni. Bennem soha semmi vonzódás nem volt az ellenkező nem iránt pedig lehetőségem lett volna kiélni. A párommal viszont mindent természetesnek élek meg.
Nem hiszek a kérdésben felvetett elméletben mert akkor az ellenkezőjének is igaznak kellene lennie. Tehát akkor mindenki alapvetően biszexuális lenne és csak a társadalmi hatások és a neveltetés határozná meg a nemi orientációját. Erről viszont könnyen belátható, hogy nem így van hisz a melegeket is heteró szülők nevelik fel. Sokszor szinte nem is találkoznak homoszexualitással mégis melegek lesznek. Illetve ugyan ílyen elven a meleg párok által felnevelt gyerekek közt sokkal nagyobbnak kellene lennie a homoszexuálisok számának, hisz ez a példa volt előttük. viszont a statisztikák pont azt mutatják, hogy semmivel sem fordul elő a homoszexualitás nagyobb számban ezekben az esetekben.
Rasszista homofóbia, meleg és mindenféle másságot, vallást gyűlölő családi közeben nőttem fel, ez igaz a közeli és távoli rokonaimra is. Ez a családi és társadalmi példa volt előttem míg 18 éves nem lettem. Mégis már az oviban tudtam hogy nekem Laci tetszik az ovis csoportban. Na hol itt a családi stb példa?
Vagy csak azért "lettem" meleg hogy a családom minden tagja tudtán kívül minden mondatával és tettével bántson. 18 éves korom első napján elhagytam a családomat 3 éve azt se tudom mi van velük ők se keresnek.
Ja és a szexualitás egy jó kis skálán mozog egyik vége csak heteró a másik csak homo a kettő között meg a bi nek nevezett elég nagy halmaz.
Mert én már a nők érintésétől is rosszul vagyok, vagy ha csak hozzám érnek a metrón. Ilyen van csajban is csak pasik de másik nő bőre se érjen hozzá.
Akik az életet adták neki azokat így faképnél hagyja?
Hát igen ez 2019 amikor a szülőket nem tisztelik az emberek.
Ha a szülők nem tudják elfogadni hogy meleg akkor próbáljon meg barátnőt találni és a szülei előtt megjátszani hogy hetero titokban pedig homoszexuális életet élhetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!