Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Valóban minden homoszexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban minden homoszexuális férfiban vannak heteroszexuális hajlamok? Csak nem jön elő bennük?

Figyelt kérdés

Minden egyes meleg férfiban vannak heteroszexuális hajlamok minden férfi vonzódik a nőkhöz ,csak akikben nem jönnek elő ezek a hajlamok valamiért ,azok lesznek a melegek?

Tehát a melegek is vonzódnak a nőkhöz csak nem jön bennük elő a vonzódásra való hajlam ezért vonzódnak a férfiakhoz?

2019. júl. 30. 11:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
98%

Kérdező, annak nem lenne értelme ha megjátszaná, most azért legyen boldogtalan egy életre?

Faképnél hagyja a szüleit, mert nem fogadják el? Jól is teszi, egy szülőnek el kell fogadnia a gyerekét, legyen bármilyen is és az ő boldogságát kellene szerintem figyelembe nézniük, nem azt, hogy akkor most mások mit gondolnak majd rólunk, nem lesz unoka stb... Annak pedig tényleg nincs értelme ha megjátsza.

2019. júl. 31. 07:17
 12/21 anonim ***** válasza:
98%

Az az undorító, ha valaki elhagyja azt a családot aki csak bántja egész életében, akik nem képesek elfogadni egy olyan tulajdonságát amin nem lehet változtatni és rákényszerítenének egy olyan életet amiben soha sem lehet boldog? Szerintem nagyon is helyes, és elkerülhetetlen döntés. És a szülők viselkedése undorító.

Szerinted egy homoszexuális embernek barátnőt kellene keresnie, hogy a családja tapsolhasson? És mi van a barátnővel? Ha már egy (meleg) férfinek el van szarva az élete akkor szarjuk el még egy ártatlan heteró lányét is és ha lesz közös gyermek akkor a gyermekekét is? Mert az ilyen "keressünk barátnőt" történetek vége az esetek kb 100%-ában válás, mentális betegségek (depresszió, szorongás, pánikrohamok) és nagyon sok esetben öngyilkosság. Ítéljünk halálra egy házasságot és keserítsük meg minél több ember életét csak azért mert apuka és anyuka olyan korlátoltak, hogy képtelenek túltenni magukat a saját berögződéseinek annak az embernek az érdekében akit (legalábbis papíron) mindennél jobban szeretnek? Tudod mit? Szerintem ez az undorító, és nem csak 2019-ben, hanem amióta világ a világ.

2019. júl. 31. 15:37
 13/21 A kérdező kommentje:

John Travolta is meleg mégis felesége van és gyerekei ő is nagy nehezen rá talált a helyes keresztény útra.

Ha neki sikerült akkor más melegnek is sikerülne.

Csak az a baj hogy a melegek 99%-a nem is akar a helyes keresztény útra lépni.

2019. júl. 31. 15:42
 14/21 anonim ***** válasza:
98%

John Travolta egyáltalán nem meleg, nem tudom ezt honnan szedted. Egyébként meg a szcientológia egyház tagja, semmi köze a kereszténységhez.

De jól van, ítélkezz csak kedves kérdező, látom az nagyon megy neked. Kívánom, hogy soha ne kelljen átélned ehhez hasonló életkörülményeket.

2019. júl. 31. 16:58
 15/21 A kérdező kommentje:

John Travolta meleg volt szeretkezett férfiakkal és 30 évig megjátszota hogy hetero a felesége mellett voltak férfi szeretői nem hallotad?

De a végén mégis a helyes útat választotta mert a család a gyerekek a karácsony fa sokkal szebb fontosabb mint férfiakkal gusztustalankodni.

2019. júl. 31. 17:02
 16/21 anonim ***** válasza:
98%
Hagyjátok. Csak trollkodik mert szünet van és nincs jobb dolga...
2019. júl. 31. 17:09
 17/21 anonim ***** válasza:
97%
Jaj itt kellett megtudnom hogy én vagyok az undorító :( #5
2019. júl. 31. 18:18
 18/21 Thillmin ***** válasza:
100%
Azzal a hozzászólóval kell egyetértenem, aki a szexuális vonzalmakat egy skálán helyezi el. A kérdésre tehát a válaszom lényegében az, hogy igen. Sőt, vica versa is működik! Minden heteróban is van némi potenciális vonzódás a saját neme felé, de annak is meg van az oka, hogy ezt miért fogják NAGYON hevesen tagadni. Azért nem kell rögtön messzemenő következtetéseket levonni! A legtöbben elég közel vannak ahhoz, hogy tisztán hetero- vagy homoszexuálisnak lehessen nevezni őket, és az egyéb jellegű "vágyaik" igazából nem több, mint egy-két röpke, renyhe gondolatfoszlány, amibe bele sem gondol az illető, és egy pillanattal később már nem is emlékszik rá...
2019. aug. 1. 16:33
 19/21 Eszti1111 válasza:
100%

Kedves kérdező! Én is úgy gondolom, hogy a szexualitás egy skála, amin nem mindenki tudja helyesen elhelyezni magát. Sokan fontosnak tartják, hogy mi a társadalmilag legjobban elfogadott, és aszerint élnek, sokszor egy életen át boldogtalanul. Régebben azt gondoltam, ha szépnek találok egy női testet, az rossz (ja, nő vagyok) ez a neveltetésem miatt volt. Aztán rájöttem, hogy dehogy rossz, nekem alapvetően a férfiak tetszenek és a szexet is csak velük tudom elképzelni, de ha látok egy szép női testet, az is felizgat, de szeretkezni nem akarnék vele. Szóval, hogy kérdédsedre válaszoljak: szerintem lehet, hogy egy meleg férfi is vonzódhat valamilyen szinten a nőkhöz, de lehet, hogy csak úgy mint én a lányokhoz, de az is lehet, hogy semennyire attól függ, hol van skálán:) Nem tudom milyen családi háttérrel rendelkezel, vagy, hogy hány éves vagy, de ajánlom figyelmedbe az Amerikai szépség című filmet. Hasonló témájúakat is megnéztem, jó, hogy ezekkel a történetekkel más szemszögből is láthatjuk ezeket a dolgokat.

Remélem, tudtam segíteni.

35/N

2019. aug. 1. 19:56
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki meleg es otthon utaljak es kikozositik ezért joga van elhuzni a pcsaba otthonrol es uj eletet kezdeni es ha a csaladja szereti akkor mutassa meg a csaladja hogy szeretik es elfogadják ahogy van
2019. aug. 8. 20:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!