Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha egy meleg azt mondja egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy meleg azt mondja egy nőre, hogy gyönyörű, akkor az valoban meleg?

Figyelt kérdés
2019. júl. 20. 17:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Persze, attól még lehet meleg. Ha egy nő mondja ezt egy másikra, az sem lesz ettől leszbikus.
2019. júl. 20. 17:53
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Attól mert meleg, neki is lehet szépérzéke.
2019. júl. 20. 17:57
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nem értem meg hogy működik egy melegnek az agya, de kizárt, hogy ne vegyék észre, ha egy nő szép.
2019. júl. 20. 18:01
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan. Gondolom te is látod női szemmel ha egy nő gyönyörű, elismered a szépségét de ennyiben ki is merül.
2019. júl. 20. 18:11
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen. :D

Vegyük az én példámat. Passzív meleg srác vagyok, mégis nem egy nőre mondtam már, hogy gyönyörű. A passzívat azért írtam oda, mert ezen logika mentén kétszeresen is lehetetlenség lenne, hogy egy nőt gyönyörűnek érezzek. :D

Attól még, hogy egy nőt adott esetben gyönyörűnek tartok, nem vágyom rá szexuálisan. Az, hogy meleg vagyok, nem jelenti azt, hogy nem tarthatok egy nőt szépnek. Az emberi test, ha figyelnek rá és ápolják, nemtől függetlenül gyönyörű szerintem.

2019. júl. 20. 22:08
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Én pedig - nem passzívként - esztétikailag vonzódom is a női szépséghez, archoz, hosszabb hajhoz, finom vonásokhoz. Kb. ugyanazt az ideált keresem, amikor cuki lányos fiúkról álmodozom. A különbség annyi, hogy engem a női homokóraalkat nem tud felizgatni, csak a fiúk teste.
2019. júl. 20. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!