Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki ~25 évvel ezelőtt volt 18 év körüli meleg fiú Magyarországon, akkor milyen lehetőségei lehettek az ismerkedésre?
Figyelt kérdés
2019. aug. 1. 18:11
11/12 anonim válasza:
Nem tudom mikor, melyik évben indult, de amikor bejöttek az ingyenes netes chat oldalak, akkor nagyon sokan elhagyták a 811-est, mert fizetős volt (az sms ára) és miért fizetnének valamiért, ha ingyen is lehet beszélgetni máshol. De utána még hosszú-hosszú évekig működött a 811, csak már nem voltak rajta értelmes beszélgetések, hanem csak szexpartner keresőként funkcionált már. Pár évvel ezelőtt szűnt csak meg. Egyébként mi is a 11-en jöttünk össze a párommal, 16 évvel ezelőtt. :) Úgyhogy én a 811-nek köszönhetem őt. :) Meg rengeteg ismerőst, pl. 100as izzo, canarias, bazardüzü, jófiud, exacting, HIS, kegjo, Rulez és Milánka, Probiker, Premierplan, achtung, aux, Sonny&Cher, Flash, Envy stb. Jó kis beszélgetések voltak ott esténként... :D :D
12/12 anonim válasza:
Egy időben volt a pannonnak (akkor még az volt) a majdnem korlátlan SMS csomagja, azzal lehetett használni nagyon jól.
Jajj a jó öreg 100asizzo, nem tudom mi lehet vele, az egyik legnagyobb Ember volt, akit sajnos csak virtuálisan ismerhettem. Meg kegjo, HIS, micsoda, jó kis társaság volt.
Nekem rövidebb ideig sikerült csak, egy vajdasági sráccal összejönnöm, sajnos fel év után vége lett. De örülök, hogy Neked ilyen szépen alakult az Életed!!! ♥️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!