Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan segíthetnék a barátomnak, féltem őt?
Egyetlen igaz barátomról van szó,akit nagyon féltek,nem tudom,miért ilyen, mi történt vele.
Négy éve összejött egy negyvenes férfivel,akivel csodás nagy szerelemben voltak, vele is élt.Aztán két év után egyik napról a másikra otthagyta egy szintén késői negyvenesért, ez a kapcsolat kezdettől döcögött, tavaly ősszel, két hónap pauza után egy 50 évessel "járt" egy hétig, majd azt lekoptatta és visszament az utóbbi negyveneshez. Idén kora tavasszal vége lett a kapcsolatnak, lelkileg nagyon a padlón volt, én tartottam benne a lelket, nálam is lakott. Pár hete megint fejébe vette, hogy párja lesz és keresgél. De senki nem jó neki, első randik után ghostingol. És érdekes, hogy minden eddigi pasi, és akikkel randizott odavoltak érte. Nem világszép, de kedves, értelmes, jól nevelt ember. Ő viszont mindenkit dob, és most egy olyan késő negyvenes dagadt pasiért van oda, aki állandóan a társkeresőn lóg, randit kér,aztán lemondja, majd előbukkan és új randit kér. Mondtam, neki, hogy tuti többel is ismerkedik, nem is komoly, lehet még azt sem tudja, kinek mit ír. De a barátom el van varázsolva, nem lehet vele beszélni.
Mit tudok neki segíteni, mert szerintem ebből hatalmas bukta lesz ? Tudom, ő is csinált link dolgokat, de mégis a barátom és rossz látni, ha lelkileg nincs jól.
Köszönöm, aki tud okosat tanácsolni. Barátom 23 éves.
Inkább magadat mentsd és ne barátkozz ilyen idióta emberrel.
Az anya-/apakomplexus nagyon elcsépelt szó lett, mindenre ráaggatják manapság (10 év korkülönbségre is), de itt tényleg valami ilyesmi állhat fent.
A barátod kezdjen el terapeutához, pszichológushoz járni, hogy feldolgozza a fiatalkori traumáit.
23 éves nőként ilyen idős fickókkal próbálkozik, annak pszichés oka van. Szerencsére ez általában késői 20-as éveire elmúlik a legtöbb lánynál. Remélem megtalálja a hozzá illő párt.
F
Nehezen... komplex pszichés okai vannak, amit csak szakember tud több kezelés során feltárni. 23 éves korára már kialakult benne a preferenciája, ilyenkor már nem, vagy nehezen módosítható. A kezelések nem a megszűntetésére, hanem a feltárásra, önelfogadásra, az adott szexuális preferenciával történő együttélésben segítenek.
Amiben segíteni tud, hogy nem fordul el tőle. Ne okotassa ki, ne keltsen benne "betegségtudatot" mert el fog Öntől is fordulni. Legyen inkább megértő, akkor avatkozzon be tanácsokkal, ha depresszió, vagy más mentális probléma lép fel.
Lehet, hogy ez komplexus, de a kezelés ha lenne is, időbe telik.
Ez a negyvenes pedig szórakozik vele, teljesen olyan, mint ha valamivel elbájolta volna. Sosem volt ilyen.Még nem találkoztak, holnap fognak. A negyvenes minden nap más profilképet tesz ki magáról, és hajnaltól éjjelig fent van,
láttuk. De nem hiszi el, hogy kamus. nagyon rossz érzésem van az egésztől.....
Hát elég zavaros a dolog most a 23 éves barátod férfi vagy nő??? mert ez nem tiszta csak az hogy te férfi vagy mert ez nagyon nem mindegy a történetben
Nekem a barát az férfi és nem nő mint itt előrébb gondolták!
Nyilván mind a ketten férfiak vagyunk, akkor nem írtam volna a homo rovatba.
Barátom 23, én 28 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!