Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maszturbálás leszokásban hogyan segíthetnék barátomnak?
Van valakinek tapasztalata, hogyan segíthetném a barátomat a túlzott maszturbálásról leszoktatásban? Nagyon zavarja őt is a dolog, de nagyon nehezen bírja megállni, hogy ne verje ki. Heti 1-2-vel még nem is lenne baj, de sajnos, többször teszi és már-már a szex rovására megy. :(
Próbálta a NoFAP-ot is, 90 napig PMO mentesen, hátha az segít, de csak a feléig jutott egyszer (ami a korábbi erős függőségéhez képest igen szép eredmény már). Azt mondja, sokat stresszel mostanában (munkahely váltás, költözés) és valahogy le kell vezetnie a feszültséget. Csak így szexuálisan elhanyagol engem, amit bán ő is. Amikor a NoFAP-et próbálgattuk, hogy meddig bírja ki, akkor azt tapasztalta, hogy kb. 1,5 hét után már csillapodik a késztetés és egész jól megvan utána és olyankor könnyen megállja a dolgot, mellesleg állandóan áll neki, ha csak hozzáérek és állandóan ki akar elégíteni, ami nekem személy szerint igencsak tetszik. :) Mondja is, hogy jobban érzi olyankor magát, ha sokáig nincs orgazmusa, csak azt az első 1,5 - 2 hetet nem bírja ki vagyis nagyon nehezen. (ha rajtam múlna, ezek alapján, max. havi egyszer engedném elélvezni vagy ritkábban :D csak az nem lenne túl kevés neki? :/ ) Ezt hogy tudnám könnyebbé tenni neki? Próbáltuk azt is, hogy maszturbálás helyett én vertem ki neki, próbáltuk azt, hogy 1,5-2 hétig semmi orgazmus, de mindegyik esetben az a vége, hogy sokszor elkezd maszturbálni is (újra) 1 héten belül már. De ha túljut a 2 héten, akkor már tényleg jól megy neki. (27N és 31F)
Nem értem. Egyszer az a bajod, hogy sokat maszturbál és keveset szexeltek, utána meg írod, hogy folyamatosan ál la cerkája és rád mászik.
Akkor most ilyenkor mivan?
Mi lenne ha rád verné?
Sok szex, és még több megértés kell.
Én csak egyszerűen nem csináltam többet, és annyi. Igaz, előtt egy évvel ugyanez volt, de akkor 3 hét után visszaestem. Most megint elkezdtem ugyanakkor, és most nem, és már 150+ napja nem maszturbáltam. Ja, és nem is szexelek, úgyhogy tényleg kezdjetek már valamit, mert ez így nem jó! Vagy passzold át nekem a nődet, majd én kúrom úgy, hogy nem maszturbálok mellette egyszer sem.
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!