Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy segíthetnék a barátomnak?
Figyelt kérdés
A barátom munkanélküli lesz pedig csak 21 éves, aggódok érte hogy mi lesz a jövőével. Holnap megy elintézni hogy megkapja a segélyt ez ügyben de már most félek hogy fog e munkát találni. Félek ezeket elmondani neki,így is tiszta ideg,nem akarom még jobban kiborítani. Van esélye hogy találjon munkát? Hogy segíthetnék neki?2018. jan. 8. 20:39
1/3 anonim válasza:
Mi a végzettsége?
Mihez ért?
Tud nyelvet (angol, német)?
Miért hagyta ott az előző munkahelyét?
Mik a céljai?
2/3 anonim válasza:
Kérheti a segélyt azt csak úgy is egy év múlva fog kapni. Ha nagyon akar fog találni munkát ne aggódj.
3/3 anonim válasza:
Nem kell aggódnod emiatt. Hamar talál munkát. Én mióta dolgozok (10 éve), egyszer voltam munkanélkülin. Azalatt is mentem tanfolyamra tovább képeztem magam a szakmámban. (Ipari Informatikus vagyok).
Fiatal még, sok lehetőséggel, nem kell aggódni miatta ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!