Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ti mit csinálnátok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit csinálnátok?

Figyelt kérdés
Komoly párkapcsolatban élek lassan 2 eve. Sajnos elkövettem egy elég kellemetlen hibát, ami miatt szégyellem is magam. Imádom ugyan a pasim, és fizikailag sosem csaltam meg, de szoktam titokban kamozni és képeket cserélni srácokkal. Egyszerüen izgat a dolog, de tettlegességig sosem mennék el. Vmelyik nap csináltam a melòhelyem mosdójában egy képet az álló farkamrol, amit elfelejtettem kitörölni a Törölt képek mappából, és meglátta a képet. Azt mondtam, hogy neki akartam elküldeni a képet, amit nagyon nehezen hisz el, mert sosem szoktam neki küldeni, és nem érti, hogy miért áll a farkam a melóhelyen és miért fotózgatom, és teljesen igaza van. Nem akarom öt evlesziteni, mert nagyon szeretem, és tudom, hogy elhagyna, ha megtudná az igazat, amit sztem sejt is. Mit csináljak szerintetek?

2019. júl. 29. 07:50
 1/7 anonim ***** válasza:
82%
Ha az őszinteség nem járható út, akkor mondd neki azt, hogy akartál volna küldeni, mert ilyet még sosem csináltatok, szeretted volna kipróbálni - de aztán elbizonytalanodtál és mégis inkább kitörölted, mert attól tartottál h mit fog gondolni.(+bűnbánó szemek)
2019. júl. 29. 08:03
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
küld el nekem is es megmondom mit csinálj
2019. júl. 29. 09:35
 3/7 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem valld be neki az igazat. Mindenkinek egyszerubb lesz. Raadasul ha maskor ki fog derulni, akkor osszeal neki a kep, hogy elozoleg (most) hazudtal neki, es ez vajon miota megy. Egyszeruen nem fog benned bizni. Es o is megerdemli az igazsagot. Ha most elmondod neki szerintem meg fog haragudni rad, de el fog mulni, ilyenkor at kell gondolni mindent. De sherintem ez a helyes lepes
2019. júl. 29. 09:40
 4/7 anonim ***** válasza:
87%
Ha ő is olvassa ezt a kérdést már tudja is az igazat. Egyébként minek néz a telefonodba?
2019. júl. 29. 13:04
 5/7 anonim ***** válasza:
85%
Sosem értettem, hogy egy komoly kapcsolatban miért nem lehet ilyen dolgokat megbeszélni..
2019. júl. 29. 14:09
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Miért nézegeti a telefonodat? Te nem szereted ezt a nőt. Lehet, hogy valamennyire szereted, de hogy nem vagy szerelmes bele, az biztos. Anélkül meg nem ér semmi egy kapcsolat.Várd ki a szerelmet, de az nem olyan lányokkal fog eljönni, akiknek ilyen képeket küldözgetsz.
2019. júl. 30. 08:11
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezt már nem tudod visszacsinálni, a bizalom már megrendült. Dolgozz azon, hogy visszaszerezd!
2019. júl. 31. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!