Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg szaunában nem nézik ki azt aki egyedül megy?
Egyedül is könnyű partnert szerezni, vagy vannak már kialakult csoportok ahova nehéz "bejutni"?
18/f
A legtöbben egyedül mennek le, mert szeretnék, ha elkapnák őket, vagy mert vadásznak. Akik együttmennek, azok általában beszélgetnek, együtt lógnak, de még ők is felbomlanak, ha egy szép srác arra jár, és rányomulnak :P
Szóval hajrá!
24f
Egyáltalán nem, én mindig egyedül mentem, nekem ilyesmihez nincs társaságom. Partnert meg úgy szerzel, hogy összenéztek, a gőzben vagy a kabinos folyosón finoman megtapizod a kiszemelt srácot, vagy letérdelsz elé, és ha nem lök el, akkor hajrá, szóval nem kell "csoportokba" bejutni, hogy ott szóban ismerkedj. Tettek mezejére tudsz lépni egyből. :D
27F
Ponthogy ramennek ;)
Passzivkent egesz onbizalomnovelo mikor jonnek sorban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!