Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Ti szoktátok szolárium...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti szoktátok szoláriumban vagy szaunában ha egyedül vagytok bent kielégíteni magatokat?

Figyelt kérdés
Ha igen akkor izgat hogy csak egy vékony függöny vagy ajtó takar és kint vannak mások te pedig meztelenül masztizol?

2017. júl. 12. 05:32
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
akármennyire is hihetetlen nem csak a fiúk nyúlnak magukhoz de a lányok is! 23N
2017. júl. 12. 06:55
 2/7 Krukutyán Levente ***** válasza:
#1 az egy dolog, de szokott egyáltalán épeszű ember masztizni szoláriumban?
2017. júl. 12. 07:01
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
épeszű ember bárhol szokott ha ezzel másokat nem zavar
2017. júl. 12. 07:39
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Sosem szoliztam de ott tuti nem csinálnám szaunában se voltam még de ott megmerném csinálni, ha nem lennék rosszul a melegtől, mert nem bírom azt a nagy meleget.
2017. júl. 12. 07:52
 5/7 anonim ***** válasza:
76%
Igen szoktam masztizni ilyen helyeken. Izgat hogy lebukhatok és hogy vissza kell fogni a hangomat. Van tàvirányítós vibro tojásom is. És van egy olyan amit egy ismerősöm hekkelt meg. Az akkor kezd el rezegni ha valaki mobilozik a közelemben. Nagyon kis kellemes játék. Nem tudom mikor kezd el rezegni.
2017. júl. 12. 09:01
 6/7 anonim ***** válasza:

A mai világban szerintem folyamatosan rezeg az a kis kütyü. Inkább az a váratlan, ha épp nem teszi 😊

2017. júl. 12. 10:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Szoliban igen. Csendben megy, nem zavar senki :))).
2020. jan. 28. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!