Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Agefun vagyok, azaz perverz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kövérnőtimádó kérdése:

Agefun vagyok, azaz perverz imádója a szexkapcsolataimban a nagy korkülönbségnek. Egyedül vagyok ilyen perverz?

Figyelt kérdés

Más férfiak is szeretik a 70 + hölgyeket kényeztetni? 62 F

Persze, itt pironkodás nélkül be merem vallani, hogy a 70 + hölgyek megereszkedettebb idomait, petyhüdtebb bőrét, a ráncokat és a narancsbőrüket imádom a legjobban. Csak én?

2017. jún. 30. 12:12
 1/8 anonim ***** válasza:
68%
elég kamu lehet a kérdés.....ahogy kiírtad, hol nagy korkülönbség a 62 és 70??? ha 20 lennél és 70 akkor ok, ez így gyenge.
2017. jún. 30. 12:17
 2/8 anonim ***** válasza:
51%
Szoval akkor a pedofilia is agefun?
2017. jún. 30. 12:19
 3/8 Ramone ***** válasza:
66%
Szánalmas ez az oldal.. eljutott arra a szintre hogy 13 éves gyerekek azon versenyeznek hogy ki talál szexuális kategóriában a legfurább idegen szót... Erről szól az oldal :/
2017. jún. 30. 12:19
 4/8 anonim ***** válasza:
Remélem,hogy egyedül,igen.
2017. jún. 30. 12:21
 5/8 anonim ***** válasza:

Teljesen életszerű, hogy egy 62 éves férfi ilyen hülyeséget kérdez pont ezen az oldalon...

És ilyen kifejezést használ, hogy "agefun".

2017. jún. 30. 12:46
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Én 41 évesen vagyok így!

Nincs ebben semmi.

Sokkal többet engednek, és jobban lehet velük vadulni.

Ami pedig a legjobb, hogy spriccelhetek gond nélkül...

2017. jún. 30. 12:56
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
8-10 év nem nagy korkülönbség 62 évesen nem lehetsz Te se feszes
2017. jún. 30. 14:38
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

60 körüli hölggyel nekem is voltak kellemes kalandjaim. Odaadó, lelkes, nem hisztizik :)

40F

2017. jún. 30. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!