Szerintetek mi az ami még kis korkülönbségnek számít? Hány hónap, év?
A klasszikus filozófiai kérdés egyik változata.
Az alapok:
- Melyik pillanatban ér véget az éjszaka, és kezdődik a hajnal:
- Ha minden egyes alkalommal csak egy grammal növeljük a súlyt, akkor mi lesz az a határ, amit egy adott ember már nem tud felemelni?
kb 2 év még kis korkülönbség szerintem. a három már kevésbé, a 4 meg már nálam egyáltalán nem számít annak.
de szerintem ez elég szubjektív.
nálunk 17 hó van köztük, a kis korkülönbség előnyeit kb akkortájt kezdtem el érezni, mikor a kisebb is nagyjából 4 év körüli lett.
Ugyanaz a véleményem mint az utolsó valaszolónak,és a tapasztalataim is.(12 hónap a korkülönbség nálunk.)
Az eleje nagyon nem könnyű,1-2 év közötti korkülönbség esetén.(lehet,afölött sem:)
2 év alatt.
3 évnél ha az első lány, második fiú pl, már nagyon nagy szakadékok tudnak kialakulni korszakokban.
Nálunk nincs meg a 2 év pl tesómmal. tesóm később, és hamarabb tanultam beszélni, együtt tanultuk :) ő fiú, én lány, (ő az idősebb) tök egyszerre kamaszodtunk...
addig kicsi a különbség, amíg fejlődési fázisok egybe bírnak csúszni, illetve egyik gyerek se emlékszik rá milyen tesó nélkül.
De ez csak az én véleményem :) ez viszont két év különbségen belül van csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!