Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek mi az ami még kis...

Szerintetek mi az ami még kis korkülönbségnek számít? Hány hónap, év?

Figyelt kérdés
2016. márc. 15. 20:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
29%
Másfél év alatti.
2016. márc. 15. 20:28
 2/14 anonim ***** válasza:
77%
Nálam még a két év is az.
2016. márc. 15. 20:43
 3/14 anonim ***** válasza:
29%

A klasszikus filozófiai kérdés egyik változata.

Az alapok:

- Melyik pillanatban ér véget az éjszaka, és kezdődik a hajnal:

- Ha minden egyes alkalommal csak egy grammal növeljük a súlyt, akkor mi lesz az a határ, amit egy adott ember már nem tud felemelni?

2016. márc. 15. 20:44
 4/14 anonim ***** válasza:
53%
Nekem az, ha 2 gyerek közt nincs 3 év korkülönbség.
2016. márc. 15. 20:50
 5/14 anonim ***** válasza:
46%

kb 2 év még kis korkülönbség szerintem. a három már kevésbé, a 4 meg már nálam egyáltalán nem számít annak.

de szerintem ez elég szubjektív.

nálunk 17 hó van köztük, a kis korkülönbség előnyeit kb akkortájt kezdtem el érezni, mikor a kisebb is nagyjából 4 év körüli lett.

2016. márc. 15. 23:40
 6/14 anonim ***** válasza:

Ugyanaz a véleményem mint az utolsó valaszolónak,és a tapasztalataim is.(12 hónap a korkülönbség nálunk.)

Az eleje nagyon nem könnyű,1-2 év közötti korkülönbség esetén.(lehet,afölött sem:)

2016. márc. 16. 05:56
 7/14 anonim ***** válasza:
34%
szerintem 3 év alatt. nővéremmel köztünk 3 év van, gyakorlatilag 10 éves korunkig állandóan együtt játszottunk, nagyon jókat, aztán 10-14 közt volt egy kis szakadék mikor ő már kezdett érni én meg még nem, de aztán mikor én lettem 14 újra "barátnők" lettünk. szerintem 3 év belefér. Afelett már szerintem nagy a korkülönbség, persze ez nem zárná ki hogy testvért vállaljak, csak mi törekedtünk 3 éven belül lenni. Most 2,2 év lesz a két picim között
2016. márc. 16. 10:04
 8/14 anonim ***** válasza:
3év alatt.
2016. márc. 16. 13:22
 9/14 anonim ***** válasza:
Nekem a 2 év és alatta, ez számít kis korkülönbségnek.
2016. márc. 16. 14:23
 10/14 anonim ***** válasza:

2 év alatt.

3 évnél ha az első lány, második fiú pl, már nagyon nagy szakadékok tudnak kialakulni korszakokban.

Nálunk nincs meg a 2 év pl tesómmal. tesóm később, és hamarabb tanultam beszélni, együtt tanultuk :) ő fiú, én lány, (ő az idősebb) tök egyszerre kamaszodtunk...

addig kicsi a különbség, amíg fejlődési fázisok egybe bírnak csúszni, illetve egyik gyerek se emlékszik rá milyen tesó nélkül.

De ez csak az én véleményem :) ez viszont két év különbségen belül van csak.

2016. márc. 16. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!