Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más lányok is szeretik, ha a szexpaetnerük foltot hagy rajtuk, vagy ezzel egyedül vagyok? És ez mazochizmusnak számít?
Figyelt kérdés
Gondolok itt harapásra, csípésre, szívásra, ütésre, karmolásra, stb.. Tehát ami ilyen véraláfutás és fájdalommal jár.2017. jún. 4. 17:02
1/11 Igen, én vagyok! :) válasza:
Igen ők is. Valamilyen szinten az.
2/11 anonim válasza:
Undorítónak tartom az olyan nőket akikez szadizni kell
Idiota vagy!
3/11 anonim válasza:
Igen, én szeretem. És igen, enyhén mazochista vagyok.
4/11 anonim válasza:
Nekem tetszene de ha magától teszi és nem kell azt mondjam, hogy " harapj meg " :))
8/11 anonim válasza:
Nem szeretem mert a férjem gyanut fog ilyenkor.
10/11 anonim válasza:
Kerdező szerintem beteg vagy,kezeltesd magad,minden mazochista nőt odadobnam a bevandorloknak,hadd szenvedjenek!
Élvezned Te mazo rI.banc?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!