Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nekem az okoz sexuqlis izgalmat kielegülést hogy a szaunaban pisilhetek mikor egyedül vagyok a padokra és varom hogy bejöjjenek és ebben pácolódjanak az emberek az egyedi vagy más is van így?
Figyelt kérdés
2015. okt. 20. 22:53
1/20 anonim válasza:
nem egyedi, hanem beteg, és kezelésre szorulna.
2/20 anonim válasza:
Sztem elég egyedi.
Amúgy csak egy pácolódni kívánó személyt kell találnod, no meg valakit, aki az összehugyozott szauna tisztításától élvez el, de akkor elég jól ellesztek hármasban.
3/20 RRR válasza:
hmmm
remélem egyszer ezt megköszönik neked a helyszínen
4/20 anonim válasza:
Ez perverzió, és már elég kellemetlen.
Gyógyítani kellene.
6/20 anonim válasza:
Igazán derék fiatalember lehetsz! Remélem a kájhára is rábrunyálsz és megb@z az áram!
7/20 A kérdező kommentje:
Nő vagyok. Attol már én is féltem parzor hogy lebukok, de ugy is letagadnám végülis hamar megszarad a pisifolt
2015. okt. 20. 23:05
8/20 anonim válasza:
Orvos mikor látott utoljára?
Ez már nem egyedi, hanem undorító. Másrészt meg higiénia.
Remélem majd összefutsz a szaunában egy olyan emberrel, akinek meg az okoz kielégülést, ha pofán b_asz, mert rájön hogy a más vizeletében pácolódik. Még jó hogy nem sza_rsz a padra, utó vagy előjátékként!
9/20 A kérdező kommentje:
De miből jönne rá? Ha nem látja direktbe. Mert mások alatt is van folt az izzadsagtol
2015. okt. 20. 23:09
10/20 anonim válasza:
Már hiányoltam a szaunafétises kérdéseket. Nem lehet, hogy inkább az ilyen kérdések kiírására vagy a válaszok olvasására gerjedsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!