Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nekem az okoz sexuqlis izgalmat kielegülést hogy a szaunaban pisilhetek mikor egyedül vagyok a padokra és varom hogy bejöjjenek és ebben pácolódjanak az emberek az egyedi vagy más is van így?
Bakteriális fertőzésről hallottál már, amit nem Te kapsz el, hanem más tőled.
Akkor ennyi erővel egy nyilvános WC-n is simán ráülsz az ülőkére?
Mert a szaunában a fa beszívja a vizeletet.
Fúúú, na az ilyen gyenge elméjű emberek miatt nem járok én szaunában.
No letemre mondom, hogy szegyenlem magam helyetted is, es remelem a sors ugy hozza, bar nem szep dolog rosszat kivanni masnak, de remelem porul jarsz es latogathatod a nogyogyaszt mert osszeszedsz valami gusztustalansagot a hozzad hasonlo fergektol, akik a saunaban a padokra hugyoznak.
Elment az eszed. Remelem a fertozes amit elkapsz megakadalyoz abban, hogy gyereket szulj, nincs a vilagnak szuksege meg egy ilyen ostobara, mint te vagy.
Ha te, a haloszoba zart ajtajai mogott arra gerjedsz, hogy levizeled a parodat, aldasom ratok, mindenki olyan sexualis fetiseket el meg a parjaval amilyet akar, ahhoz semmi kozunk, de az aberraciodat ne akard mar rank eroltetni azzal, hogy a saunaban levizeled a padokat amire mas is raul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!