Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehetek apuka 30 éves korom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek apuka 30 éves korom előtt ha még szűz vagyok 23 évesen?

Figyelt kérdés
Kicsit hülye kérdés, de ha 23 éves koromig egy barátnőm sem volt akivel eljuthattunk volna addig akkor hogyan legyen így gyerekem 6-7 éven belül?
2019. júl. 23. 07:21
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lehetne? Sose tudni, mikor lesz valaki.
2019. júl. 23. 07:25
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

De a tapasztalatszerzésre rá kellene gyúrni, hogy meg is tudd tartani hosszú távon a nőt. Vagy neked magadnak is nagyon tapasztalatlan lányt kellene találnod, de arra ugye kicsi az esély

2019. júl. 23. 07:41
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, a gyerekcsináláshoz 5 perc is elég. Neked meg van még majdnem 7 éved.

Kis butus.

2019. júl. 23. 08:11
 4/7 A kérdező kommentje:
Jó nyilván nem így értem hanem hogy ha eddig nem találtam barátnőt akkor van esélyem a következő 7 évben barátnőm, feleséget találni akivel gyerekünk lehet?
2019. júl. 23. 08:39
 5/7 anonim válasza:
57%
Lehetsz, de nagy eséllyel más gyerekét fogod nevelni, nem a sajátodat, mert valljuk be, nem lehetsz egy genetikai főnyeremény, különben már nem lennél szűz 23 évesen. Bocs az őszinteségemért!
2019. júl. 23. 08:40
 6/7 A kérdező kommentje:
Szerintem a kinézetemmel nincs gond. Inkább az hogy nem tudok jól ismerkedni.
2019. júl. 23. 08:45
 7/7 anonim ***** válasza:

Hogy lehet nem jól ismerkedni?

Ahogy èszre vettem kèt dolog a leggyakoribb, hogy valakinek egyáltalán ne sikerüljön becsajozni. Talán három.

1,

Rossz helyeken keresgèlsz. Rossz társaságban vagy.

2,

A külsőre vonatkozó elvárások irreálisan különböznek a belső elvárásokkal.

(Van egy ismerősöm. Szeretne egy tündèri, jólelkű, egyszerű igènyű, spórolós barátnőt, aki úgy nèz ki,olyan dekoratív mint egy pláza ribi. Hiába nondja neki mindenki, hogy ilyen nincs.)

3,

Aki elfogadja a közeledèsed, arra túlságosan rátapadsz. Itt arról beszèlek, amikor valaki èpp csak elkezd belsőleg megnyílni neked, te meg már úgy viselkedsz, mint ha èvek óta együtt lennètek. Esetleg terelgetni próbálod.

Kèrdèsedre válaszolva: igen lehetsz. Akárhohy is èrted.

Gyereket csinálni 5 perc egy felelőtlen lánnyal.

Úgy is lehetsz apuka, ha a csajjal tervezitek, aztán szètmentek ès nálad marad.

Család apa is lehetsz 30 előtt. Járás kezdete után kicsivel, vagy az elejèn, beszèlgetni kell a vágyaidról, a terveidről. Egy fejben èrett nőnek nem az számít döntően, hogy szűz vagy-e.

2019. júl. 23. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!