Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyi partnert fogadtok el egy kapcsolatban?
Pl te még egy nővel voltál ,de a jelenlegi kapcsolatodban a nőnek már a 10. lennél.
Meg van a bizalom mert elmondta,de ezután ti hogy állnátok hozzà?
22/f
Igazatok van,nem is kéne ezen aggodjak mert nagyon szeretem a lányt.
Csak megint a múltba ragadtam hogy nem vetette meg az egyéjszakás kalandokat,én meg sose mentem bele,mert vártam az igazit,ami nem létezik...
Szerintem ezt inkább jó jelnek veheted. Már egy megfontoltabb dologról van szó a részéről ezek szerint, és tényleg ki akart építeni egy érzelmi kapcsolatot, mielőtt lefeküdtetek volna. És nyilván nem véletlenül döntött úgy, hogy szeretne veled együtt lenni testileg is.
Csak belegondolok a magam részéről... nekem is elég sok alkalmi partnerem volt már. Kezdek belefáradni kicsit érzelmileg. És igazából nehezen szoktam megállni, ha vonzódok valakihez, de annyira örülnék neki, hogyha lenne valaki, akivel tényleg kölcsönös érzelmeken alapulna ez az egész, szóval szerintem ennek inkább örülj, minthogy fájlald.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!